FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

EXCLUSIV CS U Craiova vrea să dea lovitura în ultima zi de mercato și încearcă să-l convingă pe Alexandru Ioniță să semneze! Oltenii, refuzați de Tandia și de un un fundaș străin

Alexandru Ioniță ar putea ajunge la CS U Craiova // FOTO: sportpictures.eu
Alexandru Ioniță ar putea ajunge la CS U Craiova // FOTO: sportpictures.eu

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2019 12:47

Perioada de mercato din Liga 1 se încheie astăzi, iar CS U Craiova speră să mai transfere un jucător pe ultima sută de metri. Din Liga 1, țintele plauzibile sunt Ibrahima Tandia, 25 de ani, fotbalistul lui Sepsi, și Alexandru Ioniță II, 24 de ani, mijlocașul lui CFR. 

Rămași fără „explozia” lui Alexandru Mitriță, oltenii vor neapărat să mai aducă pe cineva la echipă. Lipsa unui jucător determinant s-a văzut, poate, și duminică seara, când CS U a pierdut pe terenul lui FCSB deși a condus la un moment dat cu 2-1.

Cum pista Tandia a picat oficial, oficialii lui Sepsi declarând că nu vor  să se disponibilizeze de acesta până în vară, oficialii lui CS U Craiova l-au transformat pe Alexandru Ioniță II într-o țintă importantă. Fotbalistul joacă mult prea puțin la CFR Cluj și și-ar dori o schimbare pentru a juca mai mult.  Chiar și așa, șansele ca Ioniță să ajungă în Bănie sunt unele mici!

Refuzați de Boris Sekulic

Alb-albaștrii au încercat să se întărească și în defensivă, doar că s-au izbit de refuzul lui Boris Sekulic, un fundaș central de 27 de ani cu dublă cetățenie, sârbă și slovacă.

Fundașul aparținea de CSKA Sofia și le-a fost propus oltenilor în această iarnă. Sekulic trebuia să ofere un răspuns, doar că s-a orientat către Polonia, un campionat la prima vedere mai atractiv, acesta semnând cu Gornik Zabrze.

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV: de la lozincile anti-PSD până la decizia radicală a fanilor olteni și agitația din tribune

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
2226519377368528
Florin Stancu  •  01 Martie 2019, 16:40

Salut cea mai mare teapa a lui Craiova este daca il tranfera pe Ionita,adica la aia joaca rezerva si noi il luam de bun?

thebluestlion
thebluestlion  •  25 Februarie 2019, 19:05

Craiova mai poate face transferuri prin CSU 2, parcă la liga a 3-a mai se pot înregistra fotbaliști încă 10-12 zile.

observator_federal
observator_federal  •  25 Februarie 2019, 17:29
Postat de univ_craiova1 pe 25 Februarie 2019, 15:27

Pe național arena s-a auzit tare și foarte clar universitatea Craiova muahahhahahaahha

Pe Național Arena, crainicul stadionului nu a îndrăznit să spună "Steaua", dar nici "Fecesebe" nu a vrut să spună... Cică "roș-albaștrii 1 - Universitatea Craiova 2". Destul de penibilă situație...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează