FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

O echipă din Liga 1 a intrat pe pista Carlos Fortes » Impresarul lui joacă la două capete, pentru a forța mâna lui Becali

Carlos Fortes // Foto: Cristi Preda
Carlos Fortes // Foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 17 ianuarie 2019 13:51

Dorit de FCSB, care a făcut o ofertă oficială, și de ucrainenii de la Vorskla Poltava, atacantul Carlos Fortes (24 de ani) a intrat de ultim moment și în atenția lui CSU Craiova.

Atacantul a plecat azi fără explicații de la Mediaș, unde urma un program separat de pregătire. (Detalii AICI).  

Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova, îl vrea pe Carlos Fortes și a început negocierile cu impresarul Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru, managerul sportiv de la Mediaș, a anunțat Fanatik.

Totuși, se pare că dintre cele două variante din Liga 1, Fortes își dorește să meargă mai mult la FCSB, unde ar avea un salariu mai mare decât la Craiova și s-ar bucura și de viața în București. 

Oferta lui CS U: 25.000 de euro pentru împrumutul de la Gaz Metan și 250.000 în vară, pentru transferul definitiv + 8.000 de euro pe lună pentru Fortes. 

Oferta lui FCSB: Gigi Becali le-a oferit medieșenilor 30.000 de euro pentru un împrumut până la vară, iar apoi 300.000 de euro, când transferul ar urma să se realizeze definitiv. Jucătorului i s-a propus un salariu de 10.000 de euro lunar.

Impresarul a discutat cu șefii FCSB

Dacă în urmă cu două zile impresarul oficial al lui Fortes, Pedro Torrao, declara că n-a vorbit cu nimeni de la FCSB, între timp agentul a purtat primele discuții cu șefi ai roș-albaștrilor și le-a transmis că n-are nicio pretenție financiară dacă transferul se va realiza.

Totuși, există o problemă. Becali vrea ca Fortes să ajungă cât mai repede în cantonamentul FCSB din Spania și le-a dat termen de două zile medieșenilor să stabilească ce fac cu jucătorul. În caz contrar, renunță la a-l mai aduce.

CIFRELE LUI FORTES ÎN LIGA 1:

  • 19 meciuri
  • 6 integralist
  • 5 goluri
  • 2 pase decisive
  • 650.000 de euro cota de piață
  • 188 cm înălțime

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali, trădat: echipa cu care Fortes negociază pe la spatele patronului FCSB!

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
fairplayromania
fairplayromania  •  17 Ianuarie 2019, 19:01
Postat de michael_matijevic pe 17 Ianuarie 2019, 18:05

Cum bre nu l-a luat nea Gigi ????

Lasă ca ia unul si mai bun.....cu 2 capete.... te pui cu almanahul stiinţā si tehnică? Acum apare Meme cu Luceafarul de 100 de milioane ( liber de contract) ..... Ma bun decit Maradona,Messi si Benone Sinulescu la un loc....

michael_matijevic
michael_matijevic  •  17 Ianuarie 2019, 18:05

Cum bre nu l-a luat nea Gigi ????

baddog26
baddog26  •  17 Ianuarie 2019, 18:00

Mare scula și Fortes asta, a venit la 23-24 de ani în România, a dat și el 4-5 goluri ai gata ii mare scula.In cazul de față ciobanul are dreptate, cea mai buna opțiune este un impruy cu opțiune de cumpărare.Sumele să fie cât vor ei nu asta este important și ar trebui că oricine din Romania sa facă același lucru cu jucători care nu au arătat mare lucru.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează