FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO, 20:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

EXCLUSIV Cum vede Stoican duelul cu fosta sa formație: "Are cel mai frumos fotbal din Liga 1"

Articol de - Publicat duminica, 13 august 2017 15:38

Dinamo va juca astăzi, de la ora 20:00, contra celor de la CSM Poli Iași. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV.

Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor, face declarații măgulitoare la adresa adversarilor, dar spune că vrea s-o bată pe Dinamo după 1-1 cu FCSB

- Domnule Stoican, după 1-1 cu FCSB pe Național Arena, poate Iașiul să scoată măcar un punct cu Dinamo?
- Îmi doresc foarte mult să câştigăm, cred că putem obţine trei puncte. Vom juca la victorie. Avem un moral bun, echipa creşte de la meci la meci. Dinamo e o formație bună, însă nu-i va fi deloc uşor. De fapt, "câinii" practică în prezent cel mai frumos fotbal din Liga 1 și asta datorită lui Cosmin Contra, au pierdut nemeritat la Cluj.

- Vreți să adormiți vigilența fostei echipe?
- Nu, spun ceea ce văd. Realist, sun convins că jucătorii mei vor face o partidă mare. Ocazii ne vom crea, important e să fim lucizi și să nu le dăm oportunitatea adversarilor să ne facă meciul foarte greu.

- Cine e cel mai periculos dinamovist?
- Oricare poate ieși la rampă în momentele-cheie de la o echipă precum Dinamo. Dar are și puncte slabe, nu le dezvălui acum, le-am spus jucătorilor mei și sper să profităm.

- Umpleți stadionul, cu cine credeți că vor ține ieșenii?
- Mi-aș dori un stadion plin și cred că spectatorii vor ține cu noi, nu cu dinamoviștii. Sperăm la un rezultat pozitiv după 1-1 cu Steaua, mai ales că jocul ne dă speranțe. Au simțit și băieții că trebuie să aibă încredere în ei. Putem face lucruri mărețe. 

 

1 înfrângereare Stoican ca antrenor contra lui Dinamo și în duelurile directe cu "Guriță", în primăvară, ca antrenor al Pandurilor (0-2)

Doi jucători de la Iași pentru FRF!

Stoican face lobby pentru doi dintre jucătorii săi: "Cosmin Frăsinescu joacă foarte bine și este constant, plus că are un caracter foarte bun. M-aș bucura să fie chemat la echipa națională. Ar merita. Am văzut că domnul Daum a fost la meciul nostru cu FCSB, mă gândesc că l-a remarcat. Ar mai fi și Marius Chelaru pentru selecționata Under 21. Nu vreau să-i dau eu sfaturi lui Daniel Isăilă, dar puștiul chiar ar merita chemat! Îl consider noul Cristi Chivu".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
satyricon
satyricon  •  13 August 2017, 17:04

Asta îsi pregateste terenul pentru ***. Adica de-aia a luat bataie, pentru ca ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  13 August 2017, 16:14

LA CAT FOTBAL STII TU DINAMO E MAI BUNA CA REAL MADRID,TE PRICEPI TU LA FOTBAL,CUM MA PRICEP EU LA LIMBA MAGHIARA,HAI LAS-O RAD CURCILE DE TINE !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează