FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa rupe tăcerea! Confirmă informațiile GSP.ro despre interesul lui CFR Cluj: „Am discutat! Vor face totul”

Dan Alexa // FOTO: GSP
Dan Alexa // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 09:22

Dan Alexa, 39 de ani, tehnicianul Dunării Călărași, a vorbit în această dimineață, la emisiunea GSP Live, despre interesul venit dinspre CFR Cluj. GSP.ro a scris în exclusivitate marți că Alexa este unul dintre antrenorii care se află pe lista CFR-ului. 

„A fost o discuție, da. La început, m-a sunat cineva de la CFR din conducere. Asta s-a întâmplat acum o săptămână.  Colaborez bine cu Daniel Stanciu (n.r - oficial la CFR Cluj), dar atât. A fost doar un telefon de la CFR, dacă e ceva vorbește Anamaria Prodan.

Am auzit că s-ar putea să vină un antrenor acolo, dar nu sunt eu acela. Cred că va veni Dan Petrescu. Vor face tot posibilul să-l aducă”, a spus Dan Alexa, la GSP Live

Vezi și: Dan Alexa, declarații INCENDIARE despre venirea la FCSB: „I-am spus lui Becali că vreau să fiu șef în vestiar, dar MM Stoica nu m-a vrut”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
observator979
observator979  •  21 Februarie 2019, 21:30
Postat de rocky2 pe 21 Februarie 2019, 18:35

Cum sa aduci un interlop la echipa? Nici macar Gigi nu l-a vrut - si doar e de al lor!

Cine e interlop? Ala care a cumparat meciuri cu valize si a facut si puscarie? Sau ala care nu are cazier?!

1701791776714401
Antoneta Borcan  •  21 Februarie 2019, 21:18

N-o sa uit niciodata daruirea ta la meciul Romaniei!Ai tot dreptul sa fii obosita!Odihneste-te,si ia-o de la capat!Sint mindra de toate victoriile tale,m-ai facut fericita!Iti multumesc,fata mea de aur!Cine nu te apreciaza inseamna ca n-a realizat nimic in viata!

rocky2
rocky2  •  21 Februarie 2019, 18:35

Cum sa aduci un interlop la echipa? Nici macar Gigi nu l-a vrut - si doar e de al lor!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează