FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Dan Petrescu a dezvăluit în premieră discuțiile cu Becali: "Hai să vă spun ce s-a întîmplat. M-a sunat și mi-a zis asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iulie 2015 08:48

Dan Petrescu a oferit un interviu în exclusivitate pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor în care a explicat cît de aproape a fost de o venire pe banca tehnică a Stelei.

"Hai să vă spun cum s-a întîmplat. M-a sunat Gigi și mi-a zis: «Dane, nu te supăra, dar nu te pun antrenor» I-am spus: «OK, dar de ce m-ai sunat?». Apoi, mi-a zis că nu știu cine face presiune să mă pună pe mine și i-am explicat să vorbească atunci cu persoana aia și să-i explice ei pentru că eu nu știam nimic.

L-am întrebat totuși care-i motivul pentru care el crede că nu ne-am putea înțelege, iar Gigi mi-a zis: «Motivul pe care toată lumea îl știe!». Asta a fost tot! Și i-am mai spus că nu trebuia să mă sune și că dacă aș fi în locul lui nu l-aș schimba pe Gâlcă în timpul campionatului și am văzut că așa a făcut. A fost o decizie foarte bună!", a spus Dan Petrescu.

Restul interviului cu actualul antrenor al celor de la ASA Tîrgu Mureş îl puteţi citi în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală.

Alte subiecte din ediția exclusiv print de azi:

Rădoi s-a făcut rău! Intervenția lui Mirel care a adus victoria cu Rubin Kazan
Cele mai tari ponturi sînt doar în ziar! Mizează pe noi și cîștigă la pariuri!
Interviu cu Elisabeta Lipă: "Ca să te bați cu America nu e suficient să ai televizor în cameră!"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
merace
merace  •  04 Iulie 2015, 21:41

Tipic pentru un patron mafiot: il suna altii sa ii spuna pe cine sa puna antrenor, stiind ca el habar nu are de fotbal! :D hahaha

vasglo
vasglo  •  02 Iulie 2015, 16:51
Postat de buzucm pe 02 Iulie 2015, 16:38

gigi becali si dan petrescu sunt ca apa si uleiul. pasionat de fotbal? cauta pe google ***

Ai dreptate! Rapidul si Dan Petrescu se iubesc la INFINIT!! CE MARE GLORIE A STELEI, ajunsa ANTRENOR a sarutat steagul ***??!!..:)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

satyricon
satyricon  •  02 Iulie 2015, 16:38
Postat de pol1iasi pe 02 Iulie 2015, 14:44

@khal_37: bai baiatule eu am mai discutat cu tine ceva parca.....in tribune NU ERAU ieseni ma si ti-am explicat ca la gradinita si DE CE...erau de prin Bot`sheni, Bacaueni, Niamteni, ***....sa vad sezonul asta cand iar jucam in ultima etapa cu voi, cati stelisti vor fi in tribune?:))) ma ales ca tre` sa dati 20 bulioane beletu`....:)))

De unde știi, le-ai cerut buletinul? Si in sezonul asta cum o sa triati suporterii, de unde o sa stiti cine sa plătească 20 de mil si cine nu? Si daca nu vin stelistii, o sa fie pe stadion doar aia 15 din galeria Iasiului? Am senzatia ca esti la fel de "destept" ca Prunea. Sau esti chiar Prunică?

Vezi toate comentariile (34)
Comentează