FOTBAL  »  LIGA 2  »  MUTARE

EXCLUSIV Daniel Stanciu, fostul oficial de la FCSB, CFR Cluj și Dinamo, semnează luni cu U Cluj, marea rivală a campioanei

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 octombrie 2019 20:00

Daniel Stanciu (45 de ani) va fi începând de luni noul manager al Universității Cluj, echipă care ocupă în acest moment locul 13 în Liga 2, cu 12 puncte. 

Stanciu era liber de contract din luna iulie a acestui an, după ce ultima dată a ocupat funcția de director sportiv la CFR Cluj, campioana României. Acum va lua drumul rivalei din Cluj, Universitatea, informează surse autorizate pentru GSP.ro. 

De-a lungul timpului, Daniel Stanciu a mai fost în conducerea echipelor Poli Timișoara, FC Vaslui, FCSB, ASA Târgu Mureș, Dinamo și Hapoel Acre.

„Dacă nu-l puneți pe Stanciu, nu intrați în Liga 1!”

De menționat că, în urmă cu două luni, site-ul suporterilor lui U Cluj, numaiu.ro, scria că Daniel Stanciu a fost propus în mod repetat de fostul vicepremier al României, Vasile Dâncu, în conducerea „șepcilor roșii”.

Totodată, în luna septembrie a acestui an, Cornel Dinu făcea o declarație surprinzătoare la TV Telekom Sport: „Eu am o informaţie mult mai interesantă. Că la U Cluj, în partea cealaltă şi, repet, de la oameni de calitate, de onoare, că mai are ţara asta oameni, dar sunt ascunşi, că e mizeria prea mare, şi care mi-au spus: Federaţia, prin domnul secretar, ar fi transmis la U Cluj, că dacă nu-l pune pe Stanciu, nu intră U Cluj în Liga 1!”.

U Cluj e într-o cădere continuă în eșalonul secund, unde astăzi s-a făcut de râs cu Sportul Snagov, „lanterna roșie”, remizând în deplasare, 1-1. Snagovul are doar două puncte din 11 meciuri, în timp ce ardelenii sunt pe poziția a 13-a, cu 12 puncte.

de Andrei Chirică

Vezi și:

SPORTUL SNAGOV - U CLUJ 1-1 // VIDEO Adrian Falub dă vina pe jucători după semieșecul cu „lanterna roșie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
remarque
remarque  •  16 Octombrie 2019, 12:30
Postat de Andrei Kolozsi pe 14 Octombrie 2019, 11:19

Rivala campioanei ? ne dor de ras maxilarele ...va rog , una se bate prin noroaie pe terenuri uneori agricole, in B ...iar CFR are 5 titluri de campioana in 10 ani si nu demult a invins Lazio ! Sa ne pastram totusi ..echilibrul .

CFR/Ferar/KVSC/Vasas a jucat in campionatul Ungariei in perioada diktatului de la Viena. U nu a tradat Romania niciodata. Vorbim despre U care e un simbol al emanciparii romanilor. Altceva, cum ar fi numarul de titluri luate(si nu castigate) de CFR nu pot acoperi tradarea. Unde ati sarbatorit? Ca nu am vazut un franar macar pe strazile Clujului. Care Cluj este oras universitar si nu oras feroviar

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  14 Octombrie 2019, 11:19

Rivala campioanei ? ne dor de ras maxilarele ...va rog , una se bate prin noroaie pe terenuri uneori agricole, in B ...iar CFR are 5 titluri de campioana in 10 ani si nu demult a invins Lazio ! Sa ne pastram totusi ..echilibrul .

1507324385994919
Florin Ciulic  •  14 Octombrie 2019, 09:13

un om de o moralitate desavarsita,interesati-va care a fost rolul acestui mare conducator cand a venit la targul mures in ultima parte a campionatului,in anul in care a pierdut titlul in detrimentul fcsb ului...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează