FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV De ce a ales Camora să continue cu CFR Cluj » Căpitanul ardelenilor are planuri mari pentru viitor

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 18:52

Căpitanul celor de la CFR Cluj, Mario Camora, și-a extins în această vară contractul cu gruparea din Gruia.

Fundașul stânga de 30 de ani este din 2011 în România, a fost practic asimilat de către această țară. Chiar s-a adus în discuție ca lusitanul să joace pentru "tricolori".

"A obținut ceea ce și-a dorit, anume să continue cu CFR Cluj, unde este liderul echipei și unde a avut evoluții ce au atras privirile românilor pentru a-l naturaliza. Pot să vă dezvălui că a avut alte trei propuneri, mari, unde ar fi putut obține mai mult decât dublu decât la Cluj.

Dar el a dorit mult să continue și să pună umărul la câștigarea de trofee, pentru ca apoi să aibă și mai multe șanse de a ajunge la echipa națională. Chiar i-am zis că este român deja. Iar el mi-a răspuns:

"Mi-am oferit cariera acestei țări, iar România mi-a oferit în schimb tot ceea ce am! Mă simt ca un român, vreau să continuu în această țară și după ce mă voi lăsa de fotbal!"", a dezvăluit Sergio Guedes, impresarul lusitanului, pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează