FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Degringoladă absolută! Dezvăluiri din culisele de la Dinamo » Negoiță a făcut o criză de nervi: "Vând tot și nu mai bag bani! Copiii aștia sunt niște bețivi" » Cum au sabotat Gigi și Giovanni cazul Costache

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 14:39

Deși se părea că mijlocașul Valentin Costache, 19 ani, este viitorul lui Dinamo, clubul alb-roșu a șocat și a decis să-l vândă la rivala CFR Cluj.

Potrivit surselor GSP.RO, povestea transferului este una complicată, Din informațiile Gazetei, Becali a făcut o ofertă 800.000 de euro pentru Costache, când cluburile negociau pentru Nemec. Totuși, dinamoviștii au refuzat și au început negocierile pentru prelungirea contractului. Gigi nu s-a lăsat și a discutat cu agentul jucătorului, Ioan Becali, care a cerut ca în contractul lui Costache să fie inclusă o clauză de 1 milion de euro.

Dinamo a reușit să îi prelungească înțelegerea și i-a oferit un salariu de 2.000 de euro, de la 3.500 de lei, și nu a introdus în contract clauza de reziliere.

Petrecerea de la Piatra Neamț a pus capac

Totul s-a încheiat după ce jucătorul a petrecut la Piatra Neamț. Deranjat de atitudinea jucătorilor, finanțatorul Ionuț Negoiță a făcut o criză de nervi. "Nu mai bag niciun ban. Echipa să se autofinanțeze. Copiii în care îmi puneam bazele sunt bețivi. Vând tot. Țin echipa în viața până când o vrea cineva", a tunat Negoiță în birouri.

Prima ofertă, după decizia lui Negoiță, a venit la CFR Cluj. 700.000 de euro + 10% dintr-un viitor transfer. Negoiță a acceptat imediat. "În condițiile în care lunile noiembrie și decembrie sunt critice pentru bugetul unui club, fiind exact înainte să vină banii din drepturile TV, și având în vedere presiunile lui Becali, Negoiță a acceptat oferta CFR-ului", povestesc sursele GSP.RO.

Mai mult, Negoiță e categoric. În iarnă, toți care au petrecut la Piatra Neamț sunt de vânzare. Pentru orice club. Astfel, Filip, Dudea și Nedelcearu au șanse mari să plece în perioada de transferuri.

Citește și: OPINIE "Negoiţă SRL bagă pe Dinamo-n «B»" » Cum îşi bate joc patronul de la RIN de trecutul, prezentul şi viitorul unei superputeri din România

Citește și: Stupoare la Dinamo: de ce a plecat Valentin Costache? Cum s-a făcut praf promisiunea lui Ionuț Negoiță și în ce s-a transformat proiectul New Dinamo

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (42)
zizu
zizu  •  10 Noiembrie 2017, 19:22

Asta e doar opinia ta.....care nu intereseaza pe nimeni, nici macar pe mine!

ionut_adventist
ionut_adventist  •  10 Noiembrie 2017, 19:07
Postat de zizu pe 10 Noiembrie 2017, 18:30

cel putin nu vorbesc cu aka si alte lingurision ,furculision..etc

nu, dar esti prost facut gramada, asa cum numai un non-campion de 11 ani poate fi

zizu
zizu  •  10 Noiembrie 2017, 18:30
Postat de kwd2015 pe 10 Noiembrie 2017, 17:53

Mintea ta.... zizi top...

cel putin nu vorbesc cu aka si alte lingurision ,furculision..etc

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close