FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Detalii din culisele negocierilor Grozav - Dinamo: atacantul vrea să fie cel mai bine plătit și cere o sumă record pentru "câini"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 18:39

Atacantul Gicu Grozav a fost propus la Dinamo imediat după ce s-a încheiat perioada internațională de transferuri în multe dintre campionatele europene.

Concomitent, cu încercările agenților de a-i găsi o echipă pe măsură în estul continentului sau chiar în Orient. Gazeta Sporturilor a scris despre planurile ce-l privesc pe internaționalul de 27 de ani, iar președintele Alexandru David a confirmat că Dinamo ia în calcul eventuale discuții cu jucătorul și cu reprezentanții acestuia. Până la convorbirile ce-l privesc pe Grozav, afacerea nu a ajuns să se perfecteze până acum din cauza pretențiilor financiare ale extremei stânga.

Ar fi fost cel mai mare salariu

Conform surselor GSP.RO, fotbalistul vrea 50.000 de euro la semnătură, plus 15.000 de euro salariu. Ceea ce înseamnă mult peste ce poate oferi acum Dinamo, acolo unde plafonul salarial este de 10.000 de euro pe lună, remunerații în dreptul lui Nistor, Salomao, Gomelt și Penedo.

În Liga 1, contracte mai mari oferă și plătesc doar CFR Cluj și FCSB, formațiile ce s-au luptat la titlu în sezonul precedent. Dinamo a plătit un singur jucător în "era Ionuț Negoiță" cu 15.000 de euro pe lună, este vorba de Juan Angel Albin, o dezamăgire la începutul ediției precedente. Doar 6 meciuri jucate în alb și roșu înainte de a fi dat afară.

275.000 €sunt banii încasați de Grozav de la Bursaspor pentru prima jumătate a anului 2018cifre

11 fotbaliștiare CFR Cluj plătiți cu cel puțin 20.000 de euro pe lună, FCSB doar unul

6 fotbaliști are FCSB plătiți cu 15.000 de euro pe lună: Gnohere, Pintilii, Teixeira, Momcilovici, Bălgrădean și Alexandru Stan

Bratu și jucătorii cu personalitate

Gazeta Sporturilor de astăzi a scris și despre faptul că Florin Bratu s-a opus tranzacției. Pe considerentul că nu ar agrea fotbaliștii cu personalitate, care ar putea să-i comenteze la antrenamente sau la meciuri. Tehnicianul dinamovist a ținut să precizeze referitor la acest detaliu: "Eu nu m-am opus niciodată jucătorilor cu personalitate. Mie chiar îmi plac acești fotbaliști, dar cu personalitate pozitivă, și pe teren, și-n afara gazonului, în așa fel încât să motiveze și pe ceilalți coechipieri din grup. Așa cum au fost mulți fotbaliști în istoria clubului, modele de fotbaliști cu personalitate, de urmat".

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
255601551624794
Mircea Raicu  •  18 Septembrie 2018, 11:40

Cu mult mai bine cinci jucatori a 3.000/ lună ...

maxp
maxp  •  18 Septembrie 2018, 09:25

Si uite de ce nu are echipa.

dvd1
dvd1  •  18 Septembrie 2018, 02:38

afara cu Bratu. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo. Retrageti echipa din campionat imediat. Anul asta dinamo retrogradeaza 100%. HUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Dinamo. Desfiintarea

Vezi toate comentariile (17)
Comentează