FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul Stelei » Reghecampf explică motivul real pentru care Chipciu dezamăgește meci de meci

Articol de GSP - Publicat marti, 01 martie 2016 09:18

Alex Chipciu, cel mai bine plătit stelist, trece prin cea mai grea perioadă a carierei sale, având multe prestații slabe, sub nivelul celor din anii trecuți și a colegilor săi.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, îl apără pe mijlocaș și spune că acesta avea nevoie de operație, dar s-a sacrificat pentru binele echipei.

" Alex Chipciu pentru mine este unul dintre cei mai buni mijlocași din România. Un jucător incredibil și un băiat foarte modest și rușinos. Oamenii îl percep greșit pentru că este rușinos și nu-i place să vorbească mult.

Alex vine după o accidentare gravă! El normal trebuia să se opereze, dar nu a vrut, de ce oare? Ca să poată ajuta echipa să-și realizeze obiectivele.

6 goluri
are Chipciu în 29 de meciuri jucate în acest sezon

Este prezent la antrenamente și încearcă la fiecare meci să facă foarte multe, dar trebuie răbdare. Valoare are și o să vedeți asta cât de curând! Fanii citesc ce scrie presa și el este înjurat gratuit. Chipciu este jucătorul pentru care bag mâna în foc că moare pentru Steaua, trăiește pentru Steaua și este cel mai înrăit fan al echipei! Nu merită acest tratament din partea nimănui.

Alex are în continuare o problemă la genunchi. Poate juca şi fără operație, dar cu multe antrenamente specifice și multă răbdare! El a avut curajul și ambiția să treacă peste toată această perioadă grea pentru el", a spus Reghecampf pentru GSP.RO.

Citește interviul integral în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau în varianta digitală, și află ce spune Reghecampf despre jucătorii care s-au plâns de antrenamentele sale și despre lupta la titlu.

Alte subiecte exclusiv print de azi:

» "A găsit un sac de bani". Kassai dezvăluie suma uriașă pe care Burleanu a moștenit-o în conturile FRF! Care a fost cea mai mare gafă a lui în 24 de ani

» Mutu ar vrea să continue ca antrenor și în play-off! Vorbește zilnic cu Prandelli. Detalii incredibile din vestiarul lui ASA

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (46)
orlick
orlick  •  01 Martie 2016, 19:59

Chipciu e foarte bun. Anul asta a avut ghinion (la inceputul sezonului a avut vreo trei sau patru bare) dar si asa are 6 goluri si destule assisturi. Ca multi altii e un jucator de moral. Daca il toaca mereu presa si suporterii, e normal sa nu dea randamentul maxim. Nu e meci la care sa nu fie pomenit salariul lui si ca nu merita atatia bani. Parerea mea e ca merita fiecare euro.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  01 Martie 2016, 16:55

a ramas doar suporter,fotbalist leca

1096314647066122
Cristian Ciorba  •  01 Martie 2016, 15:56

Omul nu poate mai mult,n-are nici o vina,prost e cine ii da salariu mare ,nu cine cere.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close