FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Dezvăluiri în premieră de la negocierile dintre Mihai Roman I și FCSB: "Hai, domne, faci mișto de mine!"

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 17:12

După Alexandru Stan (29 de ani), fundaș stânga de la Astra, legitimat azi de FCSB la LPF (detalii aici), Gigi Becali a anunțat pentru GSP.ro că a ajuns la un acord pentru transferul lui Mihai Roman I, mijlocașul dreapta de 33 de ani de la FC Botoșani (DETALII AICI).

Mihai Roman I a crezut inițial că este o glumă când patronul Valeriu Iftime l-a anunțat de interesul vicecampioanei.

- Domnule Iftime, ați mai făcut un transfer la FCSB.
- Ha, ha, ha. Sunt în concediu și eu câteva zile și n-am scăpat de domnul Becali. Ce să fac?!

- Odată cu transferul lui Mihai Roman vă pierdeți căpitanul!
- Nu puteam să fac eu prea multe. Îmi pierd căpitanul și unul dintre cei mai buni jucători pe care îi aveam la echipă. N-aveam cum să mă opun, oferta era bună și pentru mine, și pentru jucător.

- 400.000 de euro...
- A spus domnu Becali tot... Aveam niște procente pe care trebuia să le plătesc celor de la Steaua dacă-l vindeam pe Golofca. Practic prin transferul ăsta l-am ajutat și pe Mihai, dar l-am eliberat și din lațurile FCSB-ului pe Cătălin. Suma este cea de care spuneți dumneavoastră. Eu îl vând pe Golofca cu 300.000 de euro în orice moment!

- Cum a ajuns domnul Becali la Roman?
- M-a sunat într-o seară: "Bă Valeriule, mie-mi place de băiatul ăsta". "Bă Gigi, ce să faci cu el?!". "Mie-mi place, vreau să vorbești cu băiatul să încep să discutăm transferul la Steaua". Dar nu a fost pentru prima dată când Gigi și l-a dorit. L-a mai vrut și anul trecut, dar nu s-a putut să-l ia. Aia a fost.

- Pe Mihai cum l-ați anunțat?
- L-am sunat să ne vedem și i-am zis direct: "Mihai, vezi că te sună domnul Becali!". "Pentru ce?". "Vrea să te ia la Steaua". "Hai, domne, faci mișto de mine". Eu i-am zis că n-aș vrea să plece, dar oferta e foarte bună și pentru el, și pentru noi. Dacă el nu voia să plece, eu eram fericit, îmi rămânea copilul acasă.

- Nu e ciudat totuși că-l transferă pe Mihai Roman la 33 de ani?
- Păi, pe lângă tineri are nevoie și de jucători cu experiență, cum sunt Roman sau Pintilii. Fără cremă nu poate. Îi doresc succes acolo și să fie bine pentru el.

"Am renunțat la cei 400.000 de euro pe care îi primeam de la transferul lui Golofca și l-am luat pe Mihai Roman I. Am vorbit cu Iftime și ne-am înțeles. Duminică vine să semneze și luni e la antrenamente. Îmi place mult de el. L-am dorit și în vară, dar nu a vrut să vină. Este un jucător foarte bun"
Gigi Becali, patron FCSB

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (46)
whiteredarad
whiteredarad  •  18 August 2018, 21:29

Fara suparare Roman nu este jucator de FCSB, e parerea mea, sa dai 400 mii eu mi se pare o greseala. Vom trai si vom vedea, dar nu il vad luind fata francezului sau a lui Rusescu

102550040693842
Pantagruel Aliosen  •  18 August 2018, 11:46

SORIN DREYER, ne-am indragostit de tine !Cita viziune de mare antrenor ai ! Ba , te pomenesti ca vrei locul lui Dica ! Cred ca l-ai facut sa nu mai doarma de frica ! Ce e mai nasol , e ca o sa golesti visteria lui Gigi! Va trebui ca sa bage mina adinc in buzunar , ca banuiesc - nu esti deloc ieftin ! Si mai esti si modest ! SUCCES si sa-ti pui un costum frumos pe tine , te bede toata tara !!!

ray51
ray51  •  18 August 2018, 10:04

Daca nu-i Cristea e Roman... Da' parca mai bun e Ronaldo, nu?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează