FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - STEAUA

VIDEO. S-A DECIS: meciul e suspendat DEFINITIV! Steliştii l-au jucat în picioare pe huliganul care l-a lovit pe Galamaz. Stanca şi Martinovici eliminaţi

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 31 octombrie 2011 04:14

Rămîi pe GSP.RO pentru informaţii de la Ploieşti! VEZI MAI JOS VIDEO DE LA INCIDENTE!

UPDATE 00:42 // Gigi Becali a declarat la Fanatik Show că George Galamaz NU MAI AUDE din cauza loviturii primite!

UPDATE 00:40 // Jandarmeri i-a făcut dosar penal agresorului!

UPDATE 00:27 // Galamaz e în afara oricărui pericol, Tătăruşanu este bine

UPDATE 00:15 //
"Dacă n-au voie în baruri, în discoteci, sportivii nu mai au voie nici pe teren? Haideţi să oprim sportul atunci! Ce facem? Stăm pe teren să vină să ne omoare. Pe nepotul meu nu-l mai trimit la nici un sport. Să se întîmple aşa ceva pe un teren de sport, unde o să se ajungă? O să meargă clanurile mai bine decît sporturile. Chiar ne batem joc de acest sport? Chiar aşa ajungem, să intre un nenorocit", a spus Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, handbalistul român ucis în bătaie într-un club din Ungaria.

UPDATE 00:10//
"În acest moment e o şedinta la prefectură în care se analizează evenimentele. N-aş vrea însă ca gestul unui huligan să pună o pecete nedreaptă asupra unui stadion cu 15.000 de oameni civilizaţi şi asupra unui intreg oraş", a spus Andrei Volosevici, primarul de la  Ploieşti.

UPDATE 00:00 // Galamaz are probleme grave cu auzul! Click aici pentru detalii!

UPDATE 23:45 // Jucătorii Stelei au părăsit stadionul!

UPDATE 23:00 // Tătăruşanu a ajuns la spital! Galamaz ar putea avea nevoie de operaţie! Meciul a fost suspendat!

UPDATE 22:50 // Dumitru Dragomir crede că arbitrul Robert Dumitru e acoperit în privinţa deciziilor luate în timpul meciului!

UPDATE 22:45 // Vali Alexandru, vicepreşedintele LPF: "Meciul ar trebui oprit dacă Tătăruşanu nu mai poate continua, decizia îi aparţine doar lui Robert Dumitru"

UPDATE 22:35 // Galamaz a fost transportat la Spitalul Judeţean din Ploieşti. Tătăruşanu a suferit arsuri pe spate!

UPDATE 22:30 // "A venit l-a făcut KO! Asta ca asta, dar să mai arunci şi cu petardă şi să-l înnebuneşti şi pe Tătăruşanu! Cum să mai apere şi portarul? Ştii de ce se întîmplă aşa? 3-0 din prima, ce căuta ăla pe teren! N-am mai văzut fan să lovească jucător. E inadmisibil să îi elimini pe Stanca şi Martinovici! E ca atunci cînd mi-au furat mie maşina şi m-au eliminat tot pe mine", a spus Gigi Becali la Fanatik Show, la DigiSport

Evenimente şocante pe stadionul "Ilie Oană" la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi Steaua!


Un suporter al Petrolului a intrat în minutul 42 al meciului pe teren şi l-a lovit cu pumnul în figură pe George Galamaz. Jucătorii Stelei au reacţionat imediat, iar Novak Martinovici a început să-l lovească cu picioarele pe fan. Steaua s-a ales cu doi eliminaţi după acest incident, Martinovici şi Răzvan Stanca fiind trimişi la cabine de arbitrul Robert Dumitru! George Galamaz nu a mai putut continua partida şi a fost schimbat cu Tătăruşanu.

Huliganul a pătruns în teren imediat după ce Steaua primise o lovitură de pedeapsă pentru un fault al lui Tudor asupra lui Tănase.

În minutul 45+7, incidentele au continuat, Ciprian Tătăruşanu fiind lovit cu o torţă în spate! Trei minute mai tîrziu, Robert Dumitru a trimis echipele la cabine!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (764)
roooobertva
roooobertva  •  31 Octombrie 2011, 22:00

Se vede dupa cum da cu pumnu ca are pe mana acel BOX. sau cum se numeste. Daca chiar e adevarata faza cum ca jucatorul Petrolului a ascuns acea arma alba atunci sa fie si el anchetat pentru ca nu e normal,in loc de acel obiect putea fii un briceag, un cutit, o lama, ceva contondent.Sa ii multumim lui Dumnezeu ca nu l-a lovit mai tare si mai pe ureche, cu siguranta eram marotii unei crime. In cazul celui care a lovit, nu ramane decat sa ii transmitem un Craciun Fericit si atentie la sapun.Alta data daca va mai avea ocazia sa intre pe un stadion,sa stea in banca lui si celor care au aceste ganduri la fel le transmit. Stati linistiti si beti apa minerala Inca ceva,jandarmeria trebuie penalizata

ianculescu_tiberiu
ianculescu_tiberiu  •  31 Octombrie 2011, 16:01

puscarie de arbitru.....!!!!!dupa ce ca a arbitrat sub orice critica 45 min...le-a mai dat si rosu la aia 2....!!!!!practic degeaba!!!!

e_lae
e_lae  •  31 Octombrie 2011, 11:17

Pacat ca Martinovici nu e un fotbalist prea tehnic, a apucat sa loveasca pe retardat doar cu genunchiul in bot. Era indicat un spit sanatos, sa plece idiotul cu maxilarul in sacosa de acolo

Vezi toate comentariile (764)
Comentează