FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

EXCLUSIV Dialog exploziv! Primul interviu cu MM Stoica în libertate: "Am voie să stau şi pe bancă" » Ce jucători a dorit la Steaua în iarnă

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 01:00

MM a decis să dea primul interviu de când a fost eliberat chiar pentru cititorii Gazetei Sporturilor, "ziar care a rămas legătura mea cu sportul".

Fostul manager al Stelei vorbeşte, în 3 pagini de excepţie, despre problemele pe care le-a avut în ultimul an şi ce îşi doreşte să facă în viitor.

Stoica a anunţat că se întoarce în club, explicând că ar fi putut să stea şi pe bancă: "Situaţia mea e foarte clară! Nu voi avea drept la semnătură, dar mă voi ocupa, ca şi în ultimul mandat, exclusiv de problemele sportive. Specialiştii în Drept penal pe care i-am consulat mi-au confirmat că pot sta şi pe bancă, doar că nu mai intenţionez s-o fac".

Într-un dialog fără menajamente, MM a vorbit despre transferurile Stelei din această iarnă şi anunţă cei doi jucători care au venit la echipă la solicitarea lui. Citeşte pe platforma Gazeta Digitală toate detaliile

De asemenea, Mihai Stoica îi face praf pe arbitri şi susţine că " Steaua a fost masacrată! Cea mai iubită echipă de fotbal din România a devenit bătaia de joc a unor arbitri".

Citeşte în Gazeta Sporturilor, din zori la chioşcuri, sau acum pe platforma Gazeta Digitală ce spune despre relaţiile cu Gică Popescu şi George Copos şi afirmaţia incredibilă pe care o face în legătură cu Gâlcă şi sezonul trecut din Liga 1.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT:

√ Bonus consistent pentru Gnohere! Cât va primi dacă va deveni golgeterul campionatului

√ Gigi Becali şi-a pierdut controlul! A scos din echipă un jucător suspendat şi a readus altul nepregătit fizic

√ Mergeţi pe mâna noastră! Pariuri din Europa League şi cele mai importante informaţii pe pariori.ro

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (20)
forza_csms
forza_csms  •  25 Februarie 2016, 10:10

bai penalule.... GURA !

alexpescaru
alexpescaru  •  25 Februarie 2016, 08:39

Ce e așa exploziv în interviu ? Singura chestie explozivă care se poate afirma în legătură cu MM-UL este felul în care se cufureste de când a ieșit de la zbârnâ. Exploziv !

sandi
sandi  •  25 Februarie 2016, 08:24

Un om care si-a pierdut barbatia pe care de fapt nu a avut-o nici o data. Cum sa te plangi cand stim cu au luat campionate echipele la care a activat!? E revoltator ce zice, se greseate asta e viata, sa treaca peste ca un barbat nu ca altceva. Ii urez sa nu mai faca prostii si sa aduca un plus in fotbal, pana acum a fost numai un joker folosit de terti.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează