FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / DINAMO / Florin Răducioiu: „Am înțeles că pleacă și Mattia Montini, nu numai Dan Nistor” » Reacția vârfului italian pentru GSP

Articol de - Publicat vineri, 03 mai 2019 11:08

Ultima veste care circulă prin „Ștefan cel Mare” este că și Mattia Montini (27 de ani), cel mai bun marcator al lui Dinamo, are bagajele făcute și este gata de plecare. 

Florin Răducioiu, fostul mare internațional dinamovist, a declarat că a auzit și el de acestă variantă.

Din câte am înțeles, e și Mattia Montini pe lista de transferuri, alături de Dan Nistor”, a mărturisit Răducioiu la TV Telekom Sport.

REACȚIA LUI MONTINI PENTRU GSP

Mattia Montini a dorit să-i liniștească pe suporterii roș-albilor vizavi de informațiile din media bulgară că vrea să plece la Levski Sofia și că mai are oferte de la Rosenborg și din divizia a doua a Italiei.

„Eu mai am contract cu Dinamo până în vara anului 2020 și vreau să-l duc la bun sfârșit. Sunt „câine roșu” și vreau să rămân „câine roșu”. Nu se pune problema să plec!

Eu nu am vorbit cu niciun jurnalist despre situația mea contractuală, nu știu cine mi-a inventat declarațiile. Nici nu am discutat vreodată cu cineva de la Levski sau de la o altă echipă din străinătate. Sunt concentrat doar la Dinamo, iar la anul vrem să ne luptăm pentru play-off și poate chiar pentru titlu”, a declarat Montini pentru Gazeta Sporturilor.

Directorul general al dinamoviștilor, Bogdan Bălănescu, a spus la rândul său: „Ne bucură un eventual interes al vreunui club din străinătate pentru orice jucător al clubului, înseamnă că respectivul fotbalist și-a făcut treaba. Doar că Mattia nu are o ofertă în acest moment sau, cel puțin, nu a venit la club. Nu putem comenta ceva ipotetic”. 

10goluri a marcat italianul în tricoul lui Dinamo

Citește și:

Mircea Rednic a început deja să caute înlocuitor pentru Dan Nistor! Ion Gheorghe, Diego Fabbrini și Mihai Răduț pot ajunge la Dinamo

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
redbuldog
redbuldog  •  03 Mai 2019, 17:36

Dah,cam multe asemenea zvonuri s-au adeverit in ultimii ani...! Cu saracia de Negoitz nu poti sa ai pretentii mai mari de play out,si chiar daca printr-o minune se vor ,,infiltra" la anul in play off,asta nu inseamna o performanta fotbalistica,suntem mult prea departe de ce se joaca acum in Europa,pana nu vine un investitor adevarat trebuie sa ne cam ,,ducem crucea"..!

aldo_m
aldo_m  •  03 Mai 2019, 16:57

ma gigi va plateste sa raspanditi zvonuri

popescu222
popescu222  •  03 Mai 2019, 16:41

Dupa principiul scrii o minciuna si aduni dublu de clickuri. Ziarul asta de doi lei da o stire ca se transfera unul de la Dinamu, pe urma mai da o stire ca stirea precedenta nu era adevarata. Macar citind comentariile vad ca romanii nu sunt chiar asa fraieri cum ne cred analfabetzii de 'jurnalisti', si sper ca in timp va scadea traficul pe ziar, mai ales daca da Domnul si apare si un site credibil de sport.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează