FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo, obligată să achite o nouă sumă uriașă » A rămas perplex când a văzut ce bani îi oferă Pablo Cortacero

Pablo Cortacero
Pablo Cortacero

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2021 08:56 / Actualizat sambata, 23 ianuarie 2021 09:05

Clubul Dinamo va fi obligat să achite o sumă uriașă doar pentru serviciile impresarilor, majoritatea spanioli, implicați în tranzacțiile din mercato de vară/toamnă 2020.

Dinamo a ajuns în situația în care existența îi este pusă în pericol, iar situația financiară este gravă. Suporterii DDB se căznesc să strângă bani pentru a redresa clubul, care, în timpul managementului spaniol, a cunoscut noi găuri extrem de greu de acoperit.

La jumătatea lunii august 2020, când Pablo Cortacero a semnat înțelegerea cu Ionuț Negoiță pentru a prelua clubul, datoriile însumau în total 3,840 de milioane de euro. În acest moment, suma s-a mărit considerabil. Iar Dinamo trebuie să facă rost urgent de 2 milioane de euro pentru a acoperi diverse restanțe ca să obțină în această primăvară licența sportivă.

Dinamo, „notificări ca la carte”

Printre sumele pe care Dinamo va fi obligată să le achite sunt și comisioanele de la transferurile făcute în mercato de vară/toamnă 2020. În total, 180.000 de euro. În condițiile în care, înaintea „epocii Cortacero”, clubul era recunoscut pentru zgârcenia cu care acorda comisioane, dacă acorda și dacă plătea!

„Sunt contracte încheiate ce trebuie plătite, mai devreme sau mai târziu. Cine a pus la cale planul de a scoate bani de la Dinamo sau de la Cortacero știa că va obține bani din contracte, fiindcă acestea au fost înregistrate oficial. Și contractele, și comisioanele. Și vorbim aici de agenți din Spania! Ca fapt divers, există aceeași firmă din Madrid ce a trimis notificări la club pentru salarii restante în cazurile Contra, Borja Valle și Isma Lopez. Notificări ca la carte, se vedea clar că știu legile”, au povestit apropiați ai grupării.

Agentul lui Nemec, perplex

Surse din club și diverși oameni de fotbal din România au vorbit în mai multe rânduri că „Eminența cenușie” a proiectului, omul care a făcut actele și transferurile, a fost Juan Melero Marin, cel ce a inițiat discuțiile părții spaniole cu Ionuț Negoiță și care l-a convins pe Contra să vină.

27 de mii de €era salariul lunar al lui Cosmin Contra la Dinamo

Din păcate, Contra a fost trădat de personajul principal, domnul Melero, care a dispărut la doar câteva săptămâni după ce s-a semnat această vânzare. Bineînțeles, după ce toate comisioanele din transferuri s-au dus către firma sa din Spania

Ionel Dănciulescu, manager Academia de Fotbal CS Dinamo

Totodată, aceiași oameni de fotbal au spus că Melero Marin ar fi unul dintre beneficiarii sumelor uriașe învârtite în transferurile de anul trecut.

Cine pretinde asta este o canalie meschină! Niciodată în viața mea nu am încasat vreun euro de la Dinamo sau de la vreo persoană asociată cu acest club. Nu mai am nimic altceva de spus

Juan Melero Marin

„Agentul lui Nemec a rămas perplex când a văzut că are de încasat un comision de 10.000 de euro, iar Adam 15.000 de euro pe lună la 35 de ani. Știa de data trecută, cu doi ani în urmă, când Nemec era forță, că nu puteam să-i dăm mai mult de 13.500 de euro pe lună, iar comision era maximum 5.000 de euro.” „Sigur nu ați greșit cifrele?!”, a întrebat. „A semnat imediat, ulterior", au mai mărturisit apropiații clubului.

EXCLUSIV Dinamo, obligată să achite o nouă sumă uriașă » A rămas perplex când a văzut ce bani îi oferă Pablo Cortacero
Borja Valle avea cel mai mare salariu din Liga 1, 33 de mii de euro lunar

Transferurile le-a făcut acest Melero Marin. Cosmin Contra nu a ales toți jucătorii cu care a negociat Melero Marin. Cosmin îl cunoștea pe Melero Marin, era deja instalat la Dinamo. Jucătorii au venit pe bandă rulantă, Cosmin nu-i știa pe toți

Florin Iacob, impresar, pentru DigiSport

900 de mii de €este suma adusă de DDB la Dinamo, chiar ieri creditând clubul cu încă 100.000 de euro, pentru datorii către stat

VIDEO. Grigore Sichitiu n-are dubii: „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea. Are o minte deosebită”

Citește și alte știri din Liga 1:

Note GSP la FCSB - Voluntari: mulți fotbaliști cu 5 și la gazde. Un singur 8

Pablo Cortacero, document exploziv! Cum vrea să îl readucă pe Dorin Șerdean la echipă + DDB îl acuză de noi ilegalități

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  24 Ianuarie 2021, 11:06

APROPO, TOTI CARCOTASII *** DE LA FCSB, CRAIOVA, SAU DE UNDE MAI SUNTETI, NU VA MAI DATI MARE ?! FAPTUL CA UN PROST CA BECALI PUNE O SUTA DE MILIOANE DE EURO CLAUZA, PT UN FOTBALIST ANONIM, NU ESTE DECAT O DOVADA DE NEBUNIE ?! CREDE CA ASTFEL II CRESTE SUMA DE TRANSFER ?! DOAR UN BOLNAV POATE CREDE ASTA ?! MAI DEPARTE, IA VEDETI MAI ,*** DE ,,CRAIOVENI'' SI ,,FCSB-ISTI'', CAT ATI FOST DE AVANTAJATI DE ARBITRII SI CAT A FOST DEZAVANTAJATA DINAMO ?! DOAR UN PROST NU POATE RECUNOASTE ASTA ???!!! IL FACETI MARE PE COMA, PE MAN...PAI INTR-O LUNA, IN CAMPIONATUL ENGLEZ, PRESUPUNAND CA AR JUCA TOATE PARTIDELE, AR INTRA LA REANIMARE, C U INTUBATIE ?! DESPRE CE VORBIM ???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  24 Ianuarie 2021, 10:55
Postat de pinguinul_japonez pe 23 Ianuarie 2021, 16:57

sa vedem de unde scoate banii ddbistii ... altfel desfiintarea e litera de lege ! bine fac toti care isi cer drepturile banesti, sa plateasca tot, comisioane, impozite pe salar si atunci sa i vedem cat de tari sunt catelusii ddb isti :)

VEZI TU, NU TOTI SUNT EXCROCI CARE PLATESC SA AJUNGA CAMPIONI ?! DACA INTELEGI CE VREAU SA SPUN, DAR MA INDOIESC ???!!!

1295745607278467
Iosif Dorel Brumar  •  24 Ianuarie 2021, 10:52

IMI ASUM RASPUNDEREA PT CEEA CE SPUN ?! ESTE EVIDENT PT TOTI SI DOAR *** CA EL MA POT CONDAMNA ?! DISTRUGETI , CU ORICE MIJLOACE, ACEST ***, EXCROC, SPANIOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDB, FACETI TOT POSIBILUL PT A PRELUA ACTIUNILE CLUBULUI, PRIN VIOLENTA, DACA ALTFEL NU SE POATE ?! CRED CA TOTI AU INTELES CE SE INTAMPLA ACOLO, MAI PUTIN JUSTITIA ROMANA ?! OARE DE CE ???!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează