FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dusan Uhrin și-a luat la revedere la jucători într-o ședință de un minut: „Nu mai pot sta” + prima reacție a lui Adi Mihalcea, favoritul conducerii

Articol de - Publicat duminica, 08 martie 2020 15:04

Dinamo a pierdut cu Poli Iași, 0-1, iar antrenorul ceh Dusan Uhrin (52 de ani) vrea să plece de la echipa pe care a preluat-o în august. 

UPDATE 16:15

Dusan Uhrin a fost azi la Săfica pentru a-și lua revedere de la jucători. Antrenorul i-a salutat și îmbrățișat pe jucători și le-a transmis un mesaj scurt, într-un minut: „Încercați să rezolvați problema! Nu mai pot sta!”.  Urmează discuția cu șefii pentru rezilierea contractului.

Știrea inițială:

Dinamo a plecat în această dimineață spre București, iar Dusan Urhin se va întâlni cu finanțatorul Ionuț Negoiță sau Bogdan Bălănescu azi sau cel târziu luni pentru a discuta rezilierea contractului. Din informațiile GSP.RO, Uhrin a încasat doar două salarii de la jumătatea lunii august, când a preluat-o pe Dinamo, și nu vrea să renunțe la suma pe care o are de primit. 

8,000 de euroeste salariul lunar al lui Dusan Uhrin

De partea cealaltă, conducerea lui Dinamo vrea să amâne plata către antrenor. Bălănescu și Negoiță vor să-l convingă pe ceh să accepte rezilierea fără să primească banii și apelează la înțelegerea antrenorului. Echipa are probleme financiare și are nevoie de bani pentru a obține licența

Adrian Mihalcea: „Nu îmi e teamă” 

Adrian Mihalcea (43 de ani) este favoritul conducerii lui Dinamo pentru a prelua banca tehnică. Fostul jucător al echipei roș-albe a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO și susține că încă nu a fost căutat de șefii clubului, dar nu va refuza o eventuală ofertă. 

„Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo pentru a-mi propune funcția de antrenor principal, nici acum, nici în urmă cu o săptămână sau două. Dinamo a fost, este și va fi mereu în sufletul meu. Nu îmi e teamă de nimic. Dar nu pot să vorbesc despre un subiect care e departe de mine. Repet, nu m-a căutat nimeni”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Gazeta Spoturilor.

Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni. În plus, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a jucat în două rânduri la Dinamo: între 1996 și 2002 și în sezonul 2004-2005. A câștigat trei Cupe și două campionate. 

Citește și:

EXCLUSIV Asta a pus capac! Ce au făcut jucătorii lui Dinamo înainte de înfrângerea cu Iași

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (76)
111532340455383
Bica Radiera  •  09 Martie 2020, 12:11

corecta intuitia romanului. si eu cred ca au vrut sa scape de uhrin pentru a mai face economii. la ce lot are dinamo si danciulescu poate antrena . pot veni si altii pe bani si mai putini ca sa faca dezastru . uhrin daca a luat decizia de a pleca stia cel il asteapta si asta s-a si dorit. ceva s-a intimplat acolo si cehul arata invins mai demult. ceva nu mai functiona si era clar ca il lucreaza. uhrin a realizat asta iar tensiunea de a sta intr-un mediu ostil sportului l-a facut sa renunte. sanatatea lui, demnitatea lui sint importante. educat si avind o viata aspra stie bine ce inseamna munca. demnitatea este ceva ce nu se mai serveste in romania de foarte multi ani. un popor usor de condus si care crede ca este smecher nu face altceva decit sa-si fure tot ce mai are fara sa ii pese. caracter? si in 89 cei care pupau talpile ceausiste il omorau pe seful lor. ca mai apoi sa fie slugi la rusi. cum va explicati calatoria scurta catre aeroport sau gara a lui dinu cu tiriac titi ionescu si nastase sugerindu-le sa plece cu o zi inainte de marea pacalaeala din 89 ? aveau uniforme militare si tradatu fugind lasind pe prosti sa moara? dinul o pazea pe distinsa doamna iliescu si acum vorbeste de rusi? cita ipocrizie . sa taca toti ca el! asa ca domnul uhrin pleaca cit mai repede si nu te uita in spate! curind va mirosi a carne la cum se vor minca astia de la dinamo pentru orice osulet de ros.

dvd1
dvd1  •  09 Martie 2020, 04:26

poate sa vina absolut orice antrenor indiferent de unde, de campionat de nume, etc. Rezultatul final e acelasi: Dinamo retrogradeaza direct in B de pe ultimul loc. Are de departe cea mai slaba echipa din tot play-ot-ul. Ce imi place sint declaratiile sforaitoare gen: "vrem sa cistigam play-out-ul si Cupa Romaniei". Nu numai ca nu o sa cistige nimic dar o sa si retrogradeze. Daca Dinamo aduna 2-3 puncte in tot play-out-ul va fi mai mult decit minune

zecs93
zecs93  •  09 Martie 2020, 02:06

niste mercenari nenorociti, care fac jocurile unora dupa cum dicteaza banu, uhrin e om inteligent, a vazut ca e sapat , a plecat, mercenarii astea ar trebui epurati din lot !!!

Vezi toate comentariile (76)
Comentează