FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNTÎLNIRE

EXCLUSIV După război au devenit prieteni » Stafful Stelei a petrecut aseară alături de oficialii Federaţiei!

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 11:58

"Fotbaliștii Stelei vor să joace la echipa naţională, nu la selecţionata  divizionară", a fost replica acidă din partea lui Laurențiu Reghecampf  pentru Anghel Iordănescu.

"Aștept din partea Comitetului Executiv al FRF  respectarea regulamentului de organizare a activității fotbalistice și  deciziile care se impun!", a replicat imediat selecţionerul.

Totuşi, lucrurile s-au schimbat aseară. În ultima zi din cantonamentul din Turcia, atît oficialii campioanei, cît şi  reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au petrecut mult după miezul nopţii în Antalya.

Sursele ziarului dezvăluie că Anghel  Iordănescu, Gabriel Bodescu, dar şi o parte din membrii Comitetului  Executiv în frunte cu Auraş Braşoveanu au petrecut mai multe ore  împreună.

De  la masa festivă nu au lipsit nici cei din staff-ul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, Valeriu Argăseală şi Marius Ianuli! Aceştia au discutat cu cei din FRF ore bune, apoi şi-au dat, prieteneşte, mîna.

Steliştii  se vor întoarce la Bucureşti imediat după meciul care va avea loc astăzi  cu slovacii de la AS Trencin. Partida va începe la ora 14:45, iar în această seară vor ajunge în ţară.

Campioana României va aştepta totuşi şi selecţionata divizionară, cu  care va pleca din Turcia în acelaşi avion. Prim-divizionara condusă de  Iordănescu va disputa un test de verificare cu bulgarii de la Beroe  Stara Zagora de la ora 17:00. Ambele meciuri sînt în direct pe Digi.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  06 Februarie 2016, 20:43

n'a fost niciodata razboi. numai praf in ochi, razboi psihologic impotriva concurentei. iordanescu e becalis...pardon, stelist,, get buget :))

observator_federal
observator_federal  •  06 Februarie 2016, 20:26

Ce dragutz! Cand se vor da publicitatii stenogramele "sedintei de lucru"?

versand
versand  •  06 Februarie 2016, 18:57

Firesc...totul a fost o minciuna ordinara. Baietii sunt pe felie...Steaua si a facut cantonamentul linistita, iar prostii nu. Nea Cascheta tot *** de la jmecherii la selectie la ajutor pt ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează