FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE EXCLUSIV Edward Iordănescu, șanse mari să ajungă la CS Universitatea Craiova » Toate detaliile mutării + Gazul a refuzat prima ofertă

Articol de , - Publicat miercuri, 08 ianuarie 2020 13:14

Edward Iordănescu (41 de ani) a dat acceptul să meargă la CS Universitatea Craiova. Antrenorul Gazului e de acord cu oferta oltenilor, iar Mihai Rotaru trebuie să-l „elibereze” acum de la medieșeni.

Potrivit surselor GSP.ro, Mihai Rotaru a propus să plătească doar o parte din clauza de 200.000 de euro setată de Gaz Metan. În schimb, finanțatorul Craiovei va ceda doi sau trei jucători la Mediaș în contul eliberării lui Iordănescu. 

În cursul zilei de azi, se va clarifica situația, iar cluburile vor încheia negocierile și se va stabili concret dacă lui Iordănescu i se permite să preia Craiova sau va rămâne blocat la Mediaș. Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a refuzat prima ofertă a Craiovei, iar cluburile vor mai relua discuțiile diseară.

Lista Craiovei

Mihai Rotaru le-a oferit celor de la Gaz Metan o listă din care să-și aleagă jucătorii pe care șefii îi vor la Mediaș. Este vorba despre Borța, Briceag, Mihai Roman II și Qaka. La Gaz Metan sunt împrumutați deja Stephan Drăghici și Răzvan Popa, doi jucători care aparțin de CS Universitatea.  

Astfel, în care afacerea cu jucătorii ar fi acceptată de Gaz, clauza de 200.000 de euro s-ar reduce până la 50.000. 

Interesant este că CS Universitatea și Gaz Metan sunt vecine de clasament. După 22 de etape, Craiova e pe 4, cu 37 de puncte, în timp ce medieşenii se poziţionează un loc mai jos, pe 5, cu 36 de puncte.

Vezi și: 

Mirko Pigliacelli a reacționat ieri după ce a fost contestat de suporterii oltenilor » Mesaj pentru Victor Pițurcă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
dakesis
dakesis  •  09 Ianuarie 2020, 11:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

deci? din pacate, am avut dreptate, nu era deloc doar o problema de timp.

pittt
pittt  •  08 Ianuarie 2020, 21:44

Iordanescu a facut treaba buna pe unde a antrenat, fara sa aiba jucatori de mare valoare. Si la Pandurii cand a fost facuse echipa super cu jucatori adunati. Nu zic ca are cine stie ce rezultate, dar nu-l poti compara cu Papura. Iar Bergodi, fiind italian, daca ar avea valoare ar avea intrare oriunde in lume. Si in liga II in Italia ar fi mai bine vazut decat in Romania. Sa antrenezi in Romania, si inca sa accepti sa antrenezi Voluntari arata clar ca nu te vrea nimeni.

1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  08 Ianuarie 2020, 19:45

daca si papura este antrenor...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează