FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Episod genial dezvăluit de Florin Prunea: „Era cu paharul de whisky în față. Mi-a dat 30.000 de dolari la pungă și m-a dat afară!”

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 19:17 / Actualizat joi, 06 august 2020 19:40

Florin Prunea, 51 de ani, fostul portar al echipei naționale, fost angajat la Federației Române de Fotbal, iar în ultimii ani în mai multe funcții de conducere în executivul cluburilor din Liga 1, a acceptat invitația de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO este în fiecare miercuri, de la ora 20:00!

Acesta a dat detalii despre perioada petrecută la Bacău și a povestit un episod inedit care l-a avut în prim-plan pe primarul și principalul finanțator al echipei, Dumitru Sechelariu.

- Cum era Sechelariu la Bacău?
- Un om extraordinar! Cerea corectitudine, era extrem de exigent și te încerca de 20 de ori. El m-a dat afară pe mine de la Bacău. Am venit de la celebrul meci de la Brașov, când ne-am salvat în ultima etapă. Cu Tudor la centru, am apărat penalty în minutul 87. A dat Cristi Ciocoiu în minutul 60. Ciocoiu, finul lui Seche. Când am ajuns la Bacău după meci, suporterii la stadion, el ne aștepta cu plicurile. Câte 4.000 de dolari de căciulă aveam.

- Bani mulți.
- Mulți! Ne aștepta în trening, cu paharul de whisky lângă el și cu banii. Și începe ședința cu noi. "Băi Florine, felicitări, că dacă nu erai tu....". Și îi zice lui Ciocoiu: "Decât să fi dat tu gol, mai bine retrogradam, finule!". "Păi, de ce, nașule?". "Tu de-acuma toată viața ta o să-mi scoți ochii". Eu când am auzit asta: "Păi, domn primar! Noi acum venim de pe drum, suntem obosiți. Ne-ați chemat la stadion să ne certați?". „Auzi, bă bucureștene! Tu să vorbești la tine, la București. Ieși afară de aici!". Și m-a dat afară din sală după ce salvasem echipa de la retrogradare.

- Cum așa?
- Când am plecat, prin parcare erau ziariștii cu camere, așteptau să dăm interviuri. Și eu am început: "Fi-v-ar ăsta să vă fie! Vă meritați soarta, bă, dacă-l mai votați p-ăsta primar". Mă duc acasă și mă culc. Pe la vreo 9 dimineața sună telefonul.

- Sechelariu?
- Nu. Chivorchian. "Bă nene, ce s-o fi întâmplat?!". "Bă Florine, tu ai luat presa din Bacău azi dimineață?. "N-am luat-o, dar mă duc acum s-o iau de la chioșc". Când am luat presa, nea Ovidiu... Era pe toate paginile mari: "Băcăuani, vă meritați soarta!". Îl făcusem în toate felurile... Cine sună după 5 minute....?

- Abia acum el.
- "Florine, unde ești?". "Acasă, domn primar. Vreau să-mi cer scuze că am citit astea prin presă. Îmi cer scuze, asta e. Am fost euforic după meci". "Te aștept la stadion, vino repede încoace". Eu mă gândeam că m-a iertat. M-am dus la stadion. Era o pungă de bani în dreapta lui. N-o să uit niciodată! Dragoș Benea, care este acum președintele Consiliului Județean, era secretarul lui. Omul lui de încredere. Și mai era Chivorchian. Și începe.

- Ședință?
- Ora 10 jumate, paharul de whisky cu gheață. "Ce-ai făcut tu pentru mine și nu ești băcăuan! M-ai scăpat de la retrogradare, eram în Divizia B. Îi omoram p-ăștia pe toți. Dar, îmi pare rău, de azi nu mai ești la mine la echipă". "Domn primar... N-am ce să zic. Mi-e rușine, aveți dreptate, plec". "Stai așa... Eu sunt dator față de tine...". În punga aia erau 30.000 de dolari. Pe toți mi i-a dat, nea Ovidiu! Aveam primă de rămânere în Liga 1 doar trei mii de dolari. Dar el mi-a dat punga aia plină... "Ce-ai făcut tu pentru mine, dar nu poți să mai lucrezi în condițiile astea. Eu dictez la echipa asta". Mi-a dat punga de bani și-am plecat.

URMĂREȘTE EMISIUNEA INTEGRALĂ CU FLORIN PRUNEA

CITEȘTE ȘI:

LIGA 2. EXCLUSIV Scene terifiante la baraj! Și-a tăiat venele în geam, după golul primit la ultima fază a meciului

EXCLUSIV Alexandru Buziuc are o viață de film: „Am mers cu vacile, am muncit pe câmp, iar la 11 ani am fost în comă!"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (20)
819169671757757
Nicolae Medianu  •  07 August 2020, 11:08
Postat de Eric Lare pe 07 August 2020, 10:58

Ha ha ha. Eu sunt dinamovist dar ar fi trebuit sa-l intrebati pe Prunea ce ii striga Prodan (D-zeu sa-l odihneasca) la penalty-urile din meciul cu Suedia la mondialele din 94. "Florineee mercedes-urile noastre !!! " le promisese federatia cate un mercedes daca trec de Suedia....

Pana la urma din ce stiu au primit cate un C-klasse...

1948922771897417
Eric Lare  •  07 August 2020, 10:58

Ha ha ha. Eu sunt dinamovist dar ar fi trebuit sa-l intrebati pe Prunea ce ii striga Prodan (D-zeu sa-l odihneasca) la penalty-urile din meciul cu Suedia la mondialele din 94. "Florineee mercedes-urile noastre !!! " le promisese federatia cate un mercedes daca trec de Suedia....

corectu
corectu  •  07 August 2020, 10:45

Fotbal.Bani mulți.Șmecheri.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează