FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

EXCLUSIV // Vasile Miriuță, acontat de Hermannstadt + Poli Iași alege până diseară dintre Neagoe și Rednic

Articol de - Publicat luni, 30 decembrie 2019 13:38

Vasile Miriuță (51 de ani) va semna cu Hermannstadt, după revelion, un contract pe 6 luni, cu posibilitate de prelungire pe încă un an. Eugen Neagoe (52 de ani) e în cărți la Iași și la Craiova, iar destinația sa ar putea să se decidă în următoarele ore.

FC Hermannstadt și-a rezolvat, practic, problema antrenorului după plecarea lui Eugen Neagoe. Tehnicianul craiovean a reziliat azi contractul cu sibienii, „acum jumătate de oră am trimis pe fax hârtia semnată", iar succesorul său va fi Vasile Miriuță.

Chiar dacă președintele Iuliu Mureșan susține în continuare că negociază cu trei tehnicieni, GSP.RO a aflat că „Tati" va semna un contract pe 6 luni după revelion, cu posibilitate pe prelungire pentru sezonul viitor. El se află acum în vacanță, în Egipt, cu familia. 

„Geană", la rându-i, e în așteptare. Aflat pe lista scurtă a mai multor cluburi, între care Poli Iași și CS Universitatea Craiova, antrenorul oltean susține că n-are deocamdată nicio ofertă. Totuși, potrivit surselor GSP.RO, ar putea ajunge chiar azi la o înțelegere cu moldovenii, care mai negociază și cu Mircea Rednic. 

Despre Neagoe se discută și la Craiova, dacă pleacă Pițurcă. „Eu tocmai am vorbit cu Piți, nu mi-a zis că ar intenționa să renunțe. Și așa cum am mai spus-o, cred că el e cel mai bun antrenor pentru Universitatea", a comentat „Geană" pentru GSP.RO.

În Bănie, Neagoe îl are drept contracandidat pe Cristiano Bergodi, despre care președintele Sorin Cârțu a vorbit în termeni laudativi după meciul direct cu FC Voluntari (2-1), de pe „Oblemenco". 

Neagoe are însă o problemă. A antrenat deja două echipe de Liga 1 în acest sezon și, conform regulamentelor FRF, n-ar avea dreptul să mai îndeplinească rolul de A1 până în vară dacă nu va primi o dispensă dinspre Casa Fotbalului. Antrenorul a discutat cu avocatul și va cere o dispensă de la Federație, motivând că despărțirea de Dinamo, cauzată de probleme medicale, nu a depins nici de el, nici de club. 

„Eu chiar acum mă întorc de la negocieri și sper ca în această seară să pot înainta Consiliului Director o propunere. Da, Neagoe și Rednic sunt pe lista noastră scurtă, atât pot să vă spun" 
Anton Heleșteanu, șef departament scouting la Poli Iași

VEZI ȘI:

CFR CLUJ // Ar fi mutările iernii în Liga 1 » Dan Petrescu, categoric: „Vreau să-i antrenez pe Budescu și Alibec!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
305457553261788
Leo Dinu  •  30 Decembrie 2019, 20:02
Postat de sib89 pe 30 Decembrie 2019, 18:30

Ai scris asta pe youtube, digi, turnul sfatului...Ne-a retrogradat anul trecut? Bine ca vine si Miriuta la ce conditii sunt...

Din pacate, sunt zvonuri foarte triste despre situatia clubului... totusi, daca se adeveresc povestile cu Neagoe sau Rednic la Iasi, aia stau mai bine?!? Cat despre Miriuta, nu sunt nici pe departe un fan al lui, dar daca el va veni, sa fie primit...

sib89
sib89  •  30 Decembrie 2019, 18:30
Postat de Dura Gigi pe 30 Decembrie 2019, 18:09

Dacă vine Miriuta, FC Hermannstadt este retrogradata.

Ai scris asta pe youtube, digi, turnul sfatului...Ne-a retrogradat anul trecut? Bine ca vine si Miriuta la ce conditii sunt...

p.rares
p.rares  •  30 Decembrie 2019, 18:26

Rednic sa se ia de mana cu,Contra si sa lase fotbalul romanesc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează