FOTBAL  »  Superliga  »  EXCLUSIV GAZETA

EXCLUSIV FCSB a mai rezolvat un transfer: s-a înțeles cu Claudiu Belu chiar înaintea meciului direct cu Astra din play-off!

Articol de GSP - Publicat luni, 11 martie 2019 15:11

Claudiu Belu a fost transferat de FCSB! Perioada de mercato s-a încheiat în Liga 1 până la finalul actualului campionat, însă FCSB a reușit să dea o mare lovitură pentru sezonul următor.

Unul dintre cei mai apreciați fundași dreapta din campionat, Claudiu Belu, 25 de ani, a semnat cu clubul patronat de Gigi Becali și se va pune la dispoziția actualei vicecampioane după ultima etapă de play-off.

Claudiu Belu, fundaș dreapta la Astra, a ajuns la un acord cu FCSB și, din informațiile GSP, el a și parafat un contract cu roș-albaștrii. Acest lucru se petrece chiar înaintea meciului direct dintre Astra și FCSB, programat duminică seara, în etapa a doua a play-off-ului, ceea ce ridică mari semne de întrebare pe axa cluburilor patronate de Gigi Becali și Ioan Niculae.

„Claudiu Belu este jucătorul Astrei și este cel mai bun fundaș dreapta din România. Este în ultimele 6 luni de contact. Eu sunt managerul lui și pot doar să stau de vorbă cu el să văd ce vrea să facă după terminarea contractului cu Astra și după ce trec aceste etape din play-off”
Anamaria Prodan, agent Claudiu Belu

139 de meciuria bifat Claudiu Belu în prima ligă din România și 9 goluri, 2 dintre acestea fiind marcate în actualul sezon

Belu evoluează de 2 ani la Astra, unde a ajuns în ianuarie 2017, când a venit de la ASA Tg. Mureș. Fotbalistul Astrei e cotat la 1 milion de euro și FCSB l-a mai avut ca țintă și atunci când el evolua în tricoul celor de la Poli Timișoara.

8 jucătoria transferat FCSB de la Astra înainte de Belu în ultimii trei ani: Alexandru Stan (2018), Constantin Budescu, Junior Morais, Filipe Teixeira, Denis Alibec (toți 2017), William, Boldrin și Gabi Enache (toți 2016)

Citește și:

Formulă în premieră pentru FCSB! Mutarea prin care Teja vrea să-l bulverseze pe Hagi în derby

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  12 Martie 2019, 17:06

Bai,dar astia nu au mai gasit nimic pentru a aranja un meci?Aceeasi si aceeasi metoda de 3 ani de zile,cumpara unul au doi jucatori de la echipa adversa in chiar seara meciului!Bine ca inainte umblau cu valizele cu bani,acum ii este frica ciobanului de puscarie,cu toate ca n-ar fi rau pentru echipa,ar castiga si ea un campionat! Nimeni nu se sesizeaza?Sa mai schimbe ceva prin regulamente?Vai de capul lor!!!!

fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  11 Martie 2019, 18:14
Postat de ares2024 pe 11 Martie 2019, 16:47

Urmează alt aranjament .... de omenie !!!!

Ma... Sper sa nu fie asa. O sa vedem etapa viitoare. Daca astra le da meciul, nu are rost sa ne mai uitam la meciuri. Vedem ce va fi si in seara asta. Ca viitorul sa bata in seara asta, ar fi impotriva naturii.

149870779363400
Florin Mirel  •  11 Martie 2019, 18:10

Mulțumim deosebit Anei-Maria, e o excelenta negociatoare !

Vezi toate comentariile (44)
Comentează