FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Gest disperat al ultrașilor! Adevăratul motiv pentru care Nistor a apărut azi la mormântul lui Hîldan

Articol de - Publicat miercuri, 19 septembrie 2018 17:57

Dan Nistor, 30 de ani, a fost azi la mormântul lui Cătălin Hîldan! Alături de el au fost directorul general, Ionel Dănciulescu, dar și membri ai "Nuova Guardia", una dintre cele mai vechi facțiuni de ultrași dinamoviști. Motivul?

Nistor trebuie să uite de ofertele de la FCSB și să conștientizeze ce înseamnă pentru suporteri banderola de căpitan al lui Dinamo. Fanilor din Ștefan cel Mare nu le-a picat bine că mijlocașul nu a refuzat vehement oferta lui Gigi Becali de a-l lua la FCSB în această vară.

Ultrașii așteptau de la căpitanul "haitei" un "nu" categoric, iar când acesta nu a venit, ei l-au contestat puternic pe Dan, ultimul episod fiind la cel mai recent meci, înfrângerea cu Astra, 1-2.

Mica delegație de dinamoviști a vizitat mormântul Unicului Căpitan, dar și casa familiei Hîldan din Brănești.

Inclusiv fotbalistul și oficialul clubului au purtat tricouri negre cu însemnele facțiunii din galeria dinamovistă, și nu pe cele de la club, cu emblema alb-roșie. 

Cei prezenți au aprins lumânări și s-au rugat pentru cel care pe 5 octombrie 2000 cădea fără suflare pe un teren din Oltenița, unde "câinii" au jucat un meci amical. 

20.000 €pe lună și 200.000 de euro la semnătură i-a propus Becali lui Nistor

10.000 €pe lună câștigă Nistor în acest moment, fiind cel mai bine plătit dinamovist, alături de Gomelt

L-au țepuit!

Pentru a amortiza efectul pierderii banilor de la Becali, dinamoviștii i-au promis lui Dan Nistor că îi vor oferi un nou contract, cu un salariu de 15.000 de euro pe lună plus bani la semnătură. Mijlocașul nu a mai adus vorba de acest aspect, iar managementul l-a tot amânat până s-a închis perioada de transferuri.

Din acel moment, când era sigur că FCSB nu mai poate să forțeze mutarea, oficialii dinamoviști nu i-au mai dat niciun semn lui Dan pentru a-i oferi un nou salariu. După aproape o lună, managementul dinamovist a transmis în presă: "Există discuțiile, nu a picat nimic. Nistor are contract cu noi în acest moment. Unde e graba?".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
939271716140965
Manu Ion  •  20 Septembrie 2018, 10:08

De ce nu accepta uefa V.A.R. in grupele C.L ???? Nu cumva sunt si alte interese ????

705579789543629
Marian Radu  •  20 Septembrie 2018, 08:43

Daca ati ajuns sa va inchinati la mormintul unui DOPAT, ...ha! ha! .."unicul capitan"....

bazileon
bazileon  •  20 Septembrie 2018, 08:25

Acelasi articol de doua ori, in acelasi numar. Ce-i drept, cu introduceri diferite.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează