FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Florin Prunea, fără perdea despre problemele de la Dinamo: „Nu știu dacă e bine ce se întâmplă cu Rednic” + ce spune despre marea greșeală a lui Alexandru David

Florin Prunea
Florin Prunea

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 09:51

Invitat în această dimineață la GSP Live, Florin Prunea, 50 de ani, a vorbit despre posibila plecare a lui Alexandru David din fruntea Consiliului de Administrație de la Dinamo, informație lansată în exlusivitate joi de GSP.ro. 

Prunea consideră că David a fost bine intenționat, dar a greșit atunci când l-a demis pe Claudiu Niculescu după doar trei săptămâni:

„Am stat de vorbă cu Alexandru David, mi-am dat seama în 10 minute că vrea binele lui Dinamo. A făcut tot ceea ce a depins de el pentru a face lucruri bune. Doar că nu am fost de acord cu demiterea lui Niculescu, eu nu aș fi făcut așa ceva niciodată! Dacă veneam la Dinamo, cred că o perioadă aș fi continuat cu Niculescu.

Rednic nu a făcut o schimbare ușoară, mulți jucători nu se adaptează. Cred că Dinamo ar avea nevoie de o conducere pursânge, care să se priceapă la fotbal și să ia decizii pe care să și le asume. E rău că Negoiță nu comunică. Ca buget, Dinamo e în primele 4 echipe din țară, am văzut actele. Cu acest buget, trebuia să fii în primele 4 în clasmanet fără probleme.

”Nu știu dacă e bine ce se întâmplă cu Rednic”

Florin Prunea spune că nu e de acord ca antrenorii să aibă control total în cluburi, așa cum se întâmplă cu Rednic la Dinamo. 

”Nu cred că se poate să vin la Dinamo acum, i s-a dat mână liberă lui Mircea. Nu știu dacă este bine ce se întâmplă, ar trebui ca antrenorii să se focuseze doar pe ce au de făcut ca tehnicieni. Am fost coleg cu Rednic, nu gândim diferit fotbalul, suntem dinamoviști”, a spus Prunea, la GSP Live. 

...despre discuțiile cu Dinamo: ”Am discutat și cu Negoiță, nu doar cu Bălănescu și David. A fost o negociere corectă, dar nu ne-am înțeles asupra duratei contractului. Nu s-a pus problema de bani. Mi s-a oferit un contract pe câteva luni și atât. Dinamo e o echipă cu suporteri pretențioși, pe care nu poți să-i păcălești, așa că mi-am luat toate măsurile înainte să plec la un drum”. 

Florin Prunea a evoluat la Dinamo în trei rânduri în cariera de jucător, iar ulterior a ocupat o funcție în staff-ul administrativ al echipei.

Vezi și: Dialog la TV între Claudiu Niculescu și Alexandru David: „Nu se ştie când ne mai întâlnim

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
dinamovist_1994
dinamovist_1994  •  08 Martie 2019, 18:29

Cum adica a negociat cu Balanescu? El ca presedinte sau director general si-a negociat contractul cu unul care urma sa devina subalternul lui.

luputu
luputu  •  08 Martie 2019, 14:05

Clar ca Mircea Rednic are si unele interese, dar cati dinamovisti se bagau in conditiile de fata, si faceau ce face el. Respect Rednic!

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  08 Martie 2019, 13:11

NU EȘTI DE ACORD SA VII ÎN ORICE CONDIȚII LA DINAMO PT CA ȚI SE OFERĂ PREA PUȚIN, MIRCEA REDNIC A VENIT ȘI ANTRENEAZĂ DE CEVA TIMP GRATIS, BA DIN CONTRA DA ȘI BANI DE LA EL, DECI A VENIT SA AJUTE DINAMO, SUNT CURIOS SA VAD CITI DINAMOVIST ADEVĂRAȚII CUM SE RECOMANDA TOȚI VIN SA AJUTE. DE LAUDE SUNTEM SĂTUI !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează