FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - VIITORUL 2-0

EXCLUSIV/FOTO A fugit de la FCSB! Dică, îți spunem noi ce făcea Alibec: iată unde s-a pozat atacantul în ziua meciului cu Viitorul

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 22:21

Alibec s-a antrenat alături de colegii săi și era anunțat în lot pentru meciul cu Viitorul 2-0, dar a preferat să plece la munte duminică dimineață, alături de mai mulți prieteni!

Declarațiile lui Becali din ultimele săptămâni chiar se confirmă! "Alibec n-are nimic, se alintă. Dacă îl supără cineva se dă accidentat, nu mai vrea să joace. Mi-a spus cineva care e prieten cu Șumudică că Alibec i-ar fi spus lui Șumudică că se dă accidentat și nu mai vrea să joace: «Ce, bă, mai joc eu pentru ăștia?»", spunea Becali joi seară.

Ca să contraatace, Denis a reapărut la antrenamente chiar cu câteva zile înaintea meciului cu Viitorul, s-a pregătit normal şi era anunțat în lot de către Nicolae Dică pentru partida de aseară. Doar că, cu două ore înainte de meci, surpriză! Alibec n-a ajuns cu autocarul echipei la Arena Națională, iar în momentul în care au fost anunțate echipele, Denis nu era nici titular, nici pe banca de rezerve!

Jucătorul a decis să plece din București imediat după discuția de la baza din Berceni. Destinația? La munte, cu schiurile pe pârtie! Atacantul care n-a marcat niciun gol în actualul sezon de Liga 1 a fost deconspirat chiar de prietenii săi care au postat în această seară pe rețelele de socializare o imagine cu Denis la schi! Sport interzis de Regulamentul de ordine interioară al echipei de care fotbalistul de 26 de ani n-a ținut cont! 

"Alibec n-a avut nicio problemă medicală, a fost doar decizia mea. N-am mai vorbit cu el în ultima perioadă. Nu știu ce-și dorește, să răspundă el ce vrea să facă pe viitor. Avem două luni până se reia campionatul, iar dacă vrea să plece și există o ofertă, e liber să decidă" Nicolae Dică, antrenor FCSB, după meciul cu Viitorul 2-0

 04 alibecImaginea cu Denis Alibec și prietenii săi la munte

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (65)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 Decembrie 2017, 22:37

la ski se poate si cu pubalgie pentru ca acolo miscarea se face mai mult din genunchi.

108992139590592
DM Bob  •  18 Decembrie 2017, 17:05

LA SKI NU AI NEVOIE NICI DE CREIER CA TOT O IEI LA VALE ! CE PACALEALA I-A TRAS ALIBEC LUI BECALI !!! E CA RAIA N-O SA SCAPE BECALI FARA SA-I DEA UN SAC DE BANI SAU VA PLATI O GRAMADA AVOCATILOR !!! DACA VREA SA FACA BANI CU EL TREBUIE SA-L VANDA LA KILOGRAM !!!

303314806813039
Gheorghe Ioan Tantar  •  18 Decembrie 2017, 13:27

PACAT DE TALENTUL LUI DAR AS TA NU AJUNGE LA UN SPORT DE ECHIPA.EL TOT CE FACE ACUM FACE IMPOTRIVA LUI SI IMPOTRIVA FOTBALULUI.ACEASTA ATITUDINE II SCADE REPUTATIA CA OM SI PE URMA CA FOTBALIST.PACAT DE TALENTUL LUI SI DE TINERETEA LUI.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează