FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Gabi Balint, poveste colosală după finala de la Sevilla: „Am luat 250.000 de lei de la un cioban! Banii miroseau a fân, îi ținuse-n șură”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 20:15 / Actualizat miercuri, 26 august 2020 21:00

Fost internațional, în prezent analist sportiv, Gabi Balint a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta a povestit un moment inedit de după finala din 1986, atunci când Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni.

- Gabi, după finală v-a dat clubul câte un ARO.
- Al meu a fost puțin folosit. Avea 3.000 de kilometri. Țin minte că înainte să-l vând am ieșit cu el. Dar când am văzut că trebuie să schimb vitezele cu două mâini, abia puteam să mișc maneta... L-am dat! Bine, toți l-au dat.

- Duckadam l-a vândut cu 200.000 de lei.
- Eu am luat 250.000, am luat chiar bine. Duckadam l-a vândut slab, probabil al lui era mai vechi. Bani cash, care miroseau a șură! A stătut. Era un om care avea nevoie de el la țară, cred că era cioban. Banii miroseau a fân, e clar că omul îi ținea sub o saltea ceva.

- Dar când ai bătut penalty-ul ăla n-ai avut emoții?
- N-aș fi vrut să fiu acolo! Lăcătuș a fost cel care s-a băgat. Unii erau accidentați, unii nu voiau să bată... El s-a trezit direct: "Nea Imi, bat eu cu Gabi și te facem cel mai mare antrenor!". Să pară viteaz. După, vorbeam: "Aoleu! De ce n-ai tăcut, bă!". Dacă ratam, vedea deja toată țara la televizor. Toți fanii cum stăteau, se rugau la penalty-uri. Mă și gândeam că ratez, vai de capul meu! A trecut cu bine!

URMĂREȘTE AICI TOATĂ EMISIUNEA CU GABI BALINT

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ce țeapă de zile mari și-a luat Duckadam: „Mașina avea de fapt 100.000 de kilometri, iar furtunele erau legate cu sârmă!”

EXCLUSIV Episod genial dezvăluit de Florin Prunea: „Era cu paharul de whisky în față. Mi-a dat 30.000 de dolari la pungă și m-a dat afară!”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ecucu
ecucu  •  27 August 2020, 06:47

De atunci a inceput sa-i placa fotbalul lui Gigi .

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  27 August 2020, 04:14

Nu stiam ca i-a vandut ARO-ul lui Gigi Becali.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează