FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

EXCLUSIV Gică Popescu povestește un episod incredibil cu Hagi: „Eram la masă cu familiile, dar m-am ridicat și am plecat, că era să ne luăm la bătaie!”

Articol de , - Publicat vineri, 14 iunie 2019 09:47

Gică Popescu, președintele clubului Viitorul, a dezvăluit într-un interviu EXCLUSIV pentru GSP că a insistat ca Gică Hagi să nu-și riște toți banii în fotbal. La un moment dat, discuțiile dintre cei doi au fost atât de aprinse încăt au fost foarte aproape să se ia la bătaie.

Hagi e un perfecționist cum rar întâlnești. Lui îi va fi greu o vreme să mai lase lucrurile, să nu se mai ocupe el și de marketing, și de tunsul terenului. Că făcea el tot! Ușor, ușor le preiau eu. Gică încă e acolo și tot mai vrea să știe tot! E normal să știe ce se petrece, că e clubul lui! Sunt banii lui, oricât de cumnați am fi noi! E foarte exigent!

Dar e și coleric, se aprinde foarte ușor și trebuie să-l lași să se stingă după o explozie d-asta. Îi trece și recunoaște: «Aveai dreptate». Are un suflet minunat, dar se aprinde repede. Urmărește fiecare detaliu, zi de zi, și vrea să fie cel mai bun, îi presează pe toți”, a explicat Popescu în interviul pentru GSP.

Citește AICI întreg interviul acordat de Gică Popescu!

„Ne certăm zi de zi! Odată, era să ne luăm la bătaie”

„Ne certăm zi de zi! Eu sunt mai echilibrat. În ultimii 30 de ani am avut o grămadă de discuții în contradictoriu.

Am avut întotdeauna un respect reciproc, deși vreo 11 ani de zile am concurat pentru titlul de cel mai bun fotbalist al României. Eu eram căpitanul Barcelonei și acceptam să nu port banderola la echipa națională pentru că exista Hagi!

Una dintre cele mai mari certuri ale noastre a fost într-o vacanță, chiar pe subiectul acesta cu înființarea unei academii de fotbal.

Nu credeam niciodată că un om ar fi capabil să-și riște toți banii într-un club de fotbal! Eram la masă cu familiile și m-am ridicat de la masă și am plecat, mai lipsea un pic să ne luăm la bătaie! Am făcut câțiva zeci de metri, m-am întors și ne-am îmbrățișat”, a dezvăluit Popescu.

Citește și:

Gică Popescu: „Louis Munteanu e următorul nume pe care îl dă Viitorul! E senzațional”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
455384621904167
Vali Mitroi  •  17 Iunie 2019, 11:57

Da, vedem multe fecioare pe-aci.... GP este puscarias, infractor...Dincolo de epitete ramane OMUL Gica Popescu, cel care a fost Capitanul Barcelonei si un mare roman.L-am cunoscut in vremurile de inceput ..... era un om care te impresiona prin modestie, echilibru si profesionalism.Oamenii de valoare se cunosc de departe.....Sunt convins ca a ramas asa si a demonstrat asta cu o cariera impresionanta!Pedeapsa si-a primit-o si a ispasit-o cu demnitate, nu este politician, este un profesionist care a adus onoare Romaniei!

truiad
truiad  •  15 Iunie 2019, 09:41

Gica Popescu a suferit si in afaceri (a suportat si ceva puscarie) din cauza firii sale sentimental-naiva ! Mai bine asa decat un profitor.

sexilian
sexilian  •  14 Iunie 2019, 18:18

doua persoane suspect de cinstite............

Vezi toate comentariile (12)
Comentează