FOTBAL  »  Superliga  »  AJUTOR

EXCLUSIV Gigi Becali nu i-a dat încă niciun ban lui Ionuţ Popa: „Până acum, totul a rămas la stadiul de promisiuni” » Reacția patronului de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 16:32

Gigi Becali a promis că-l va ajuta pe Ionuț Popa, care are probleme de sănătate. Medamira, fiica antrenorului grav bolnav, spune că a citit declarațiile omului de afaceri, „dar până acum, totul a rămas doar la stadiul de promisiuni”. 

Anunţul lui Gigi Becali legat de sprijinirea antrenorului Ionuţ Popa, care are probleme serioase de sănătate, mai mult l-a încurcat pe tehnician. Multe persoane care intenţionau să doneze bani pentru ca Popa să poată achita tratamentul extrem de scump pe care îl urmează nu au mai umblat la conturi. Mai toată lumea a fost sigură că Becali va suporta toate cheltuielile, aşa cum omul de afaceri a lăsat să se înţeleagă. 

Doar Toader Tender l-a ajutat 

Până acum însă, patronul FCSB nu i-a dat niciun leu lui "Popică"! Informaţia a fost confirmată de fiica lui Ionuţ Popa, Medamira: „Am citit declaraţiile domnului Becali şi promisiunile făcute. Până acum, s-a rămas doar la stadiul de promisiuni". 

Medamira Popa i-a mulţumit lui Toader Tender, fiul omului de afaceri Ovidiu Tender, care a cumpărat câteva medicamente de care tatăl său avea nevoie urgentă.  

Reacția lui Gigi Becali: 

„Eu am zis că-l ajut. Trebuie să vină la mine la clinică. Să ia legătura cu clinica mea și are totul gratuit. Tot tramentul îl plătesc eu, dacă are nevoie de medicamente, dar să vorbească la clinică și să vină. Are totul gratuit” - Gigi Becali, la TV Digi Sport

Citește și:

 Gigi Becali îl distruge pe Ionuţ Panţîru în direct la TV: „Eu sunt de vină. Nu am știut că e om mic! A zis «Pot să dorm pe teren acum»” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
429973931239202
Cristi Bossu  •  18 Decembrie 2019, 14:18

Becali si banii. Nu e prea darnic, decat atunci cand il apreciaza televiziunile ori ziarele. Nu puneti baza in el. E prea sarac si batran pentru a ajuta. Zgarcenia e pe primul loc in viata lui, ca si a altora. Sau mai stii? Poate ca nu are bani.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Decembrie 2019, 11:35

Sa iti bati joc de suferinta unui om si sa ii dai sperante false, iata antihristul!

128803418281119
Adrian Grecu  •  18 Decembrie 2019, 01:08

Asta este adevăratul Becali . Un mincinos si voi ziaristii lui îl ridicați în slăvi. Întrebați la Maglavit ce a plătit la biserica. Caracterul lui,zero !

Vezi toate comentariile (30)
Comentează