FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali și-a testat astăzi 16 jucători pentru COVID-19 » Florinel Coman, marele absent

Florinel Coman
Florinel Coman

Articol de - Publicat joi, 09 aprilie 2020 17:36

În această dimineață, 16 dintre componenții lotului celor de la FCSB au fost la baza din Berceni unde au făcut testul pentru coronavirus.

Fotbaliștilor li s-au luat probe din nas și din gât și urmează să li se dea rezultatele. Erau programați la teste 17 fotbaliști, dar Florinel Coman (21 de ani) nu a mai ajuns. Pe listă nu s-au numărat nici fotbaliștii trecuți în șomaj tehnic. Luni, jucătorii lui Vintilă vor fi testați pentru a doua oară, pentru a li se confirma rezultatul.

Lista celor care au făcut azi testul coronavirus 

Andrei Vlad, Valentin Crețu, Ionuț Pantâru, Andrei Miron, Dragoș Nedelcu, Lucian Filip, Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Iulian Cristea, Adrian Petre, Ionuț Vână, Cristian Dumitru, Răzvan Oaidă, Darius Olaru, Dennis Man și Ovidiu Popescu. 

Gigi Becali: „Am 2.000 de teste pentru COVID-19”

Încă de la începutul lunii aprilie, Gigi Becali declara că a cumpărat 2.000 de teste pentru clinica medicală pe care o deține și că fotbaliștii de la FCSB se vor număra printre persoanele testate: „O să le fac teste jucătorilor, dar o să mai stau două-trei zile, ca să văd și eu ce se mai întâmplă. Apoi, o să-i întreb și pe jucători și dacă vor fi de acord le voi face teste. Apoi îi voi băga direct în carantină și în cantonament”.

Patronul celor de la FCSB s-a răzgândit între timp, după ce Klaus Iohannis a prelungit starea de urgență pe teritoriul României. Jucătorii nu vor fi chemați în cantonament. 

VIDEO / Vizante despre conflictul dintre FCSB - Steaua

Citește și alte știri despre FCSB:

FC Botoșani, superofertă pentru FCSB » Andrei Chindriș, preferatul lui Gigi Becali, scos la vânzare la preț redus

EXCLUSIV VIDEO Actorul Marius Vizante, fanul Stelei în copilărie, despre echipa lui Becali: „E ca o fostă iubită care a fugit cu un golan!” + distruge echipa Armatei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
breitner
breitner  •  10 Aprilie 2020, 16:45

Eu cred ca gsp-ul il promoveaza pe cioban doar sa afle injuraturi noi!

mario78a
mario78a  •  09 Aprilie 2020, 19:18

Domn doctor Becaliiiii

Vezi toate comentariile (2)
Comentează