FOTBAL  »  Superliga  »  STADION

EXCLUSIV / IMAGINI VIDEO ȘI FOTO Verdictul reporterilor GSP care au inspectat Arena Națională cu 3 zile înainte de redeschidere: "Luați-vă șervețele!" » 4 bile albe, 3 bile negre

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2016 09:44

Partida de vineri, de la ora 20:30, dintre Dinamo și Astra se va juca pe Arena Națională. Investiția de 240 de milioane de euro se redeschide oficial după 5 luni de inactivitate. 

Bile ALBE

  • Terenul bun
  • Sistem de irigații controlat de calculator
  • Ajutorul de fotosinteză lucrează
  • Turnicheții merg

BILE NEGRE

  • Lifturile în pană
  • Scaune murdare
  • Cade tencuiala

Terenul e impecabil

Suprafaţa de joc de pe Arena Naţională e de o calitate excepţională. Gazonul se prezenta ieri în condiţii perfecte.

Ajutorul de fotosinteză lucrează

Primăria a achiziţionat 8 aparate care ajută iarba să-şi realizeze procesul de fotosinteză. 

Întreținut și nu prea

Firma care se ocupă de curățenia de la stadion a încercat să înfrumusețeze totul în exteriorul arenei, au fost aduși chiar și câțiva arbuști pentru a decora una dintre intrări.

S-a uitat însă de scaune, iar oamenii care vor veni la meciul cu Dinamo trebuie să nu uite șervețelele. Excepție fac cele de la zona VIP, care au fost acoperite cu o prelată.

O altă problemă a fost vizibilă chiar la intrarea de la tribuna oficială. Stadionul a început să dea primele semne de degradare. Infiltrațiile au făcut ca deasupra unui stâlp de susținere să apară crăpături și să cadă tencuiala.

 

EXCLUSIV / VIDEO + FOTO Verdictul reporterilor GSP care au inspectat Arena Națională cu 3 zile înainte de redeschidere: "Luați-vă șervețele!"http://bit.ly/1MAvR5P

Posted by Gazeta Sporturilor on Wednesday, 30 March 2016

Mai multe detalii despre acest subiect citește din gazeta digitală sau cumpără ziarul de la chioșcuri.

Tot EXCLUSIV PRINT mai poți citi:

EXCLUSIV Statul ia de la Steaua și dă la Pandurii! Peste 28 de milioane de euro date de Becali au ajuns la Târgu Jiu! DETALII INCREDIBILE

» Cele mai importante cote, date de tipsterii noștri!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
onduku
onduku  •  30 Martie 2016, 19:40
Postat de steauaucl pe 30 Martie 2016, 13:21

*** nu e ceva de mirare...sudul tari este ,,vestit,, pentru ,,curatenie,, Cluj Arena e de 10 ori mai ingrijit deoarece colo lucreaza o echipa care se numesc oameni nu ...animale !!! mizerie mai mare ca in Bucuresti IN TOATA TARA NU GASESTI !! deoarece bucurestenilor nu le place munca ,curatenia , si calitatea...E UN ADEVAR ...doare dar asta e!!!

Eu ti-o zic ca bucuresteano-sibian ca Bucurestiul si chiar sudul de langa capitala, e peste Ardeal din orice punct de vedere. Dar n-ai cum sa intelegi asta decat daca traiesti si la capitala. Eu cand merg in Ardeal ma lovesc mereu de mandria localnicilor. Nu sunt foarte progresisti si au noroc ca s-au aflat intr-o zona geografica mai buna. Ca nu or fi toti bucurestenii de caracter, asta e altceva. Dar bucurestenii vechi sunt foarte educati. Peste varfurile voastre din Ardeal.

onduku
onduku  •  30 Martie 2016, 19:37
Postat de steauaucl pe 30 Martie 2016, 13:24

cu ce e maaaa mai frumos National Arena decat Cluj Arena ??? CA E MAI MARE ???? frumusetea unui lucru sta in marime...??? poate la voi la Bucuresti...in primul rand e MULT MULT MAI CURAT !!! si asta le cam zice pe toate.. degeaba e mare daca e mizerie si nu e ingrijit iar toaletele put de la 1km !!!!

E mult mai frumos Arena Nationala. E un adevar.

onduku
onduku  •  30 Martie 2016, 19:35

Ati gasit si voi o poza pe care s-o faceti. Mare lucru! Stadionul are deja cativa ani. Se repara si probabil ca e un caz izolat... Da' la o casa noua dupa ani de zile nu se intampla nimic?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează