FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Jucători neplătiți cu lunile în Liga 1: „Am luat 1.400 de lei. Ne-a anunțat pe Facebook că intrăm în șomaj tehnic!”

Fotbaliștii lui Gaz Metan au fost băgați în șomaj tehnic pe perioada pandemiei // foto: Instagram @ rosunelut93
Fotbaliștii lui Gaz Metan au fost băgați în șomaj tehnic pe perioada pandemiei // foto: Instagram @ rosunelut93

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 09:39 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 13:10

Invitat la emisiunea GSP Live, Neluț Roșu (27 de ani), fost jucător la Gaz Metan, a vorbit despre probleme financiare ale clubului din Mediaș.

Mijlocașul a părăsit echipa din Mediaș la finalul lunii iunie, după ce contractul i-a expirat, și a dezvăluit de cât timp este neplătit și cu ce dificultăți financiare s-a confrutat în ultimele luni.

„Am luat banii pe ianuarie și februarie, iar pe timpul pandemiei am luat de 2 ori 1.400 lei și o dată 2.500 lei. Toți am fost băgați în șomaj, nu am primit nicio notificare, am fost anunțat printr-o conferință pe Facebook... niciun coleg de-ai mei nu a primit nimic, am avut o conferință cum că «de azi intrăm în șomaj tehnic». Dacă nu o să primesc banii, o să apelez la lege

Eu speram ca după ce ne întoarcem la antrenament, ținând cont de performanța făcută acolo, am crezut că clubul o să respecte ce am făcut și vom găsi o înțelegere pentru a ne lua o parte mare din salariu. Nimeni nu a pomenit nimic, asta a fost...”, a declarat Roșu în cadrul emisiunii GSP Live.

„Sunt alți jucători tineri, care își întrețin familia. Vă dați seama că a fost foarte greu pentru ei. Știu cazuri concrete. Cu 1.400 RON pe lună e greu să trăiești. Clubul nu ne-a sunat pe niciunul să ne întrebe dacă suntem bine, dacă mai avem bani, nimic... parcă am fost în vacanță. Fiecare jucător se gândește zilnic: «Oare am ceva mâine să pun pe masă?»”, a continuat el.

Neluț Roșu a evoluat doar un an pentru Gaz Metan. Venit de la Astra, în vara anului trecut, mijlocașul a părăsit trupa din Mediaș cu doar 24 de meciuri jucate acolo.

Citește mai multe știri despre Liga 1:

Final de eră? Pronosticul momentului în Liga 1: „CFR Cluj nu câștigă cu FCSB, jucătorii au cedat fizic și psihic”

FCSB instalează noul staff! Trioul Neubert - Petrea - Pintilii preia azi echipa de la Bogdan Vintilă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  16 Iulie 2020, 18:54

are dreptate... nu are cum sa te bage in somaj tehnic atata timmp cat "gluma aia de virus nu exista" .....

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  13 Iulie 2020, 11:53

bine ca nu au pus-o in poza pe Prodanca! sau rau, ca ii puneau o poza in costum de baie, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1741476072741545
Iulian Vlaga  •  13 Iulie 2020, 11:39

Pt gsp e tot una.Gigi să fie în poze zilnic ...restul nu contează.***Bine că nu au pus pozâ cu Halep.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează