FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - U CRAIOVA 1-0

EXCLUSIV ”Leul” sfâșiat » Mangia e în pericol, există deja două variante de înlocuire + Acuzele care i se aduc italianului

Devis Mangia a terminat primul sezon cu Craiova pe locul 3 în clasament și a câștigat Cupa României FOTO Cristi Preda
Devis Mangia a terminat primul sezon cu Craiova pe locul 3 în clasament și a câștigat Cupa României FOTO Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 31 iulie 2018 09:00

Atmosfera este deteriorată la echipă și la club, iar Mangia e sub presiune. Italianul este acuzat că a greșit pregătirea de vară, antrenorul e nemulțumit că nu i s-au făcut transferuri, iar oltenii se contrează cu peninsularii.

Bănia e-n criză! Echipa n-a marcat niciun gol în primele trei meciuri oficiale de după vacanță și a înregistrat doar o remiză în aceste partide. "Nu mă tem că voi fi demis! N-am nimic nici cu fanii care critică, deși eu mi-aș încuraja echipa în locul lor", a declarat zilele trecute Devis Mangia.

Italianul de 44 de ani, care a adus Cupa României la Craiova, este totuși sub o mare presiune. Chiar dacă are susținerea lui Mihai Rotaru, există multe persoane din anturajul echipei care îl acuză direct pe tehnician pentru situația din prezent. 

Acuze cu repetiție

"Echipa a stat mult în cantonamentul de vară, a avut doar trei amicale, dintre care doar două de luat în seamă, iar când s-au întors din Austria jucătorii parcă veniseră din vacanță. Tocmai de aceea jucătorii n-au energie la meciuri" sunt câteva din acuzele aduse peninsularului, care au ajuns și la patron.

Tabere

Mai mult, lui Mangia i se reproșează aducerea conaționalilor din staff-ul său. Devis avea cinci italieni alături, Andrea Tedesco, Francesco Macri, Mario Capece, Francesco Zanasi și Simone Fornari, iar zilele trecute a mai "transferat" doi, dintre care unul este analist.

"Problema este că există o scindare între români și italieni. Nu se privesc cu ochi buni. Rotaru le-a explicat că el va lua decizia la transferuri după ce se va consulta cu toată lumea, cu ambele părți, însă cum tranzacțiile au întârziat, fiecare din tabere se simte blocată de cealaltă", au explicat sursele Gazetei.

Mangia este şi el supărat pentru că nu are cuvântul decisiv la transferuri, așteptând mereu după conducere să i se aducă jucători. Aceasta după ce au plecat trei fotbaliști esențiali, Băluță, Gustavo și Screciu.

2
victorii și-un eșec au avut juveții în vară: 0-1 cu V-Varen Nagasaki, 2-3 cu FK Ufa și 4-0 cu FC Wacker Innsbruck II

3
jucători au transferat oltenii în vară: portarul Pigliacelli, fundașul Donkor și mijlocașul Cicâldău. Plus Gardoș, transferat definitiv

22
de victorii are Mangia la alb-albaștri în 47 de meciuri, plus 13 remize și 12 eșecuri, golaveraj 65-46

VARIANTE / Deja sunt doi în așteptare

Mangia are postul în pericol dacă echipa va continua parcursul din startul sezonului. Deja au apărut două variante de schimb, ambii antrenori sunt liberi de contract acum: Edward Iordănescu (40 de ani) și Cristiano Bergodi (53 de ani). Cei doi au mai fost în atenția craiovenilor în anii precedenți, cu fostul antrenor al CFR-ului - care a "suflat" Supercupa Băniei în urmă cu două săptămâni - existând discuții avansate în urmă cu un an.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
ray51
ray51  •  01 August 2018, 10:50

TRICA e cel mai indicat antrenor pt craioveni.

suporterucv
suporterucv  •  01 August 2018, 10:38

N-ar strica mai mult calm !! Pana acum o luna era f bun si acum ??

dansy
dansy  •  01 August 2018, 09:07

Lasati Craiova in pace!Mangia este foarte bun,dar nu poate face *** bici.O sa-si revina.Mai discutati despre cum a fost furata la Sf.Gheorghe de arbitrul Calin care nu a dat penalti la faultul asupra lui Mitrita.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează