LIGA 1    •   INTERVIU

EXCLUSIV Liviu Dragnea, mesaj clar pentru Hagi: "O să se bată cu Olguța! Asta e singura condiție"

Articol de — Andrei Crăiţoiu Luni, 16 Aprilie

Liviu Dragnea, președintele PSD și șeful Camerei Deputaților, a acordat un interivu în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.În finalul interviului, Liviu Dragnea a fost cel care a dorit să abordeze un alt subiect. Acesta a avut un mesaj pentru Gică Hagi, care a criticat faptul că la Constanța nu se construiește un stadion modern.

- Despre Hagi?
- Da, l-am văzut că a avut o ieșire referitoare la stadionul de la Focșani!

- Da, a declarat: «Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Aud că se fac și prin cine știe ce comune. Aici nu se poate! Orașul e prea mic, nu e important»!
- Eu țin la Gică Hagi și o să țin la el toată viața mea, așa cum ține, probabil, toată România la el. E un om pe care-l respect, dar îi transmit cu toată dragostea că nimeni nu se opune și cu toții ne dorim să facem un stadion la Constanța.

- Şi atunci, de ce nu se face?
- E nevoie de solicitarea autorităților locale. Atunci vom face stadion modern și la Constanța, așa cum se discută și la Focșani. Dacă autoritățile din Constanța vor să facă un stadion modern și sunt de acord că trebuie făcut, atunci trebuie să solicite, să fundamenteze și să argumenteze că își doresc! Vă garantez că la Constanța vom avea stadion modern, care să rivalizeze cu cel din Craiova, să se bată cu Olguța, să vedem care e mai frumos!

Citește și: EXCLUSIV Dragnea rupe tăcerea despre alegerile FRF: "Dacă iese președinte, Lupescu va avea toată susținerea mea!" » Mesaj pentru Burleanu: "Ca microbist n-am cum să susţin actuala conducere"

Comentarii (34 ) Adaugă comentariu

lionforever  •  16 Aprilie 2018, 18:16

Titlu *** specific invelirorilor de pește.

marius.bxl  •  16 Aprilie 2018, 17:49

Dragnea cel mai puternic om de pe planetă

crangasi_visiniu  •  16 Aprilie 2018, 17:47

Postat de balauru48 pe 16 Aprilie 2018, 17:18

Stadion? Pentru Viitorul? Pai aia au 7 suporteri :))

Joaca si Farul acolo, care au ceva mai multi suporteri.

Vezi toate comentariile (34)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase