FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Lovitură pentru Rednic! Transferul lui Ziggy Gordon a picat în ULTIMUL MOMENT! Scoțienii nu-l lasă liber

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 15:12

Ziggy Gordon are șanse aproape de zero să mai ajungă la Dinamo în această iarnă. Aflat pe lista „câinilor”, fundașul dreapta nu este lăsat de Hamilton să plece liber de contract. 

Transferul fotbalistului care se afla pe lista lui Mircea Rednic părea aproape rezolvat, mai ales că Alexandru David confirmase interesul, însă totul a căzut într-o proporție foarte mare. 

  • Ziggy Gordon (Hamilton - scoțian) are 25 de ani și este cotat în prezent la 250.000 de euro. Fundașul dreapta a mai jucat la Pogon Siedlce și Jagiellonia.

Totuși Dinamo nu renunță la aducerea unui fundaș dreapta, mai ales că Damien Dussaut este accidentat. Rednic va veni cu o nouă propunere în următoarele zile, după meciul cu Sepsi.

Perioada de transferuri în Liga 1 se încheie pe 25 februarie.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Mircea Rednic și-a găsit STOPER! A jucat anul acesta în grupele Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
chris_bu67
chris_bu67  •  08 Februarie 2019, 14:56
Postat de zecs93 pe 08 Februarie 2019, 02:42

din videoclip era bun, sper sa gaseasca rednic altu de valoare !!!

într-adevăr era bun Ziggy,roșcovanul,dar.....

zecs93
zecs93  •  08 Februarie 2019, 02:42

din videoclip era bun, sper sa gaseasca rednic altu de valoare !!!

1198649370199221
Dumitru Florin  •  07 Februarie 2019, 23:44

Mult, mult prea mult Rednic, prea mult Dinamo! Toate cele sase echipe din frunte nu au impreuna atatea randuri in ziar cate are Strambu si echipa lui "fantastica"! Cand despre transferuri care nu se mai produc, cand despre pseudojocul cu Iasi, cand despre Rednic vs Mircea Lucescu... Trebuie spus, totusi, ca Strambu este cat se poate de nemernic spunand ceea ce spune despre Lucescu senior. El uita ca daca nu era ML nu avea ocazia, in 1983, sa vada Capitala nici macar ca turist, dar ca jucator!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează