FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC VASLUI

EXCLUSIV / Marko Ljubinkovic: "Cel mai bun sezon din cariera mea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2007 00:00

Sirbul Marko Ljubinkovic a fost prezent azi dimineata la standul Kia de la SIAB, unde a acordat autografe si a facut poze cu cei prezentila salonul auto. Golgeter la zi al Ligii I si curtat de granzii din capitala, Ljubinkovic a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre planurile sale de viitor:

Marko, te gindeai ca vei ajunge golgeterul Ligii 1?
Joc fotbal pentru victorii si pentru a aduna puncte pentru Vaslui, nu neaparat pentru a iesi golgeter. Vreau maximum de la mine, de la echipa la care joc, fac totul pentru asta.

Totusi nu joci pe un post ofensiv...
E adevarat, dar la Vaslui am o libertate mare de a urca in atac si de a finaliza. Am mai avut evolutii bune de-a lungul timpului, dar acesta e cel mai bun sezon din cariera mea. Niciodata nu am marcat atitea goluri intr-un timp asa scurt, postul meu de mijlocas defensiv nu m-a ajutat prea mult sa fac asta pina acum.

Granzii din Bucuresti sint interesati sa te transfere...
Nu ma gindesc la ce va fi, acum sint la FC Vaslui si fac totul pentru echipa mea. Sint multi jucatori valorosi la Vaslui, care ar merita sa faca pasul spre o echipa mare, nu numai eu. Sint un om cu picioarele pe pamint si nu ma grabesc sa iau decizii.

Crezi ca e momentul sa faci pasul spre o echipa mare?
Normal ca mi-as dori sa evoluez la o echipa care joaca in cupele europene, o echipa mare, daca e posibil. Dar in acest moment nu ma gindesc decit la meciul cu Ceahlaul din etapa urmatoare, nicidecum la un transfer.

Ai vrea sa joci pentru nationala Romaniei?
Am auzit si de o eventuala naturalizare a mea, pentru a putea juca in nationala Romaniei, dar pe mine nu m-a contactat nimeni. Atunci cind o vor face, ma voi gindi foarte serios la asta.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează