FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

EXCLUSIV Meciuri de Liga 1 printre oi și pe ogoare: ”Bine ați venit pe «Tata Puiu Stadium!»” :D

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2016 00:53

Stadionul “Anghel Iordănescu” e gata și va fi inaugurat la un meci cu Botoșani, în runda a doua din play-out.

Arena de 4.500 de locuri arată, într-adevăr, ca nouă. Scaune intacte, semn că spectatorii n-au apucat încă să tragă de ele, gazon excelent, spaţii pentru birouri. Tribunele sunt foarte aproape de teren, nemărginite de pistă de atletism, așa că jocul se poate vedea perfect din oricare loc. Totul arată prea bine!

Atât de bine că nu e deloc în concordanţă cu zona. Arena construită pe câmp e un mini-OZN aruncat printre oi și mocirlă.

Două pagini spectaculoase despre noua arenă din Ilfov pot fi citite în ediția tipărită de astăzi. Poți răsfoi online Gazeta pe platforma digitală, aici!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
titiduru22
titiduru22  •  08 Martie 2016, 04:32
Postat de Andreica Gogu pe 07 Martie 2016, 05:25

Am comentat mult pe seama meciurilor din liga 1, pe seama comentariilor afirmate in spatiul public de domniile lor "CELEBRII ZIARISTI SPORTIVI ROMANI", despre parerile exprimate in spatiul public de diverse personaje din anturajul echipelor; sigur privind la fularul de la gat o sa-mi spuneti ca sunt subiectiv; POATE !; dar nu pot admite reactiile unui dinu, unui rednic, unui marc; va aduceti aminte IVAN a spus ca nu vrea la steaua, dar baiatul a fost surprins de atitudinea tatatlui sau; TUTUROR ACESTORA VA REAMINTESC CA EXISTA O JUDECATA DIVINA, CAREIA NICIUNUL DINTRE NOI NU NE PUTEM SUSTRAGE; SI NU SE STIE DACA ATUNCI CAND NE VA FI GREU NU NE VOM GANDI CA PLATIM PENTRU GESTURILE, VORBELE, ACTIUNILE NOASTRE.

Ne lasi tataie...

benaflek
benaflek  •  07 Martie 2016, 07:45

voluntariul are oameni cu mult peste bucuresteni la nivelul civilizatiei si cinsteisi asta o spun dupa ce am stat 20 de ani in bucuresti.exemplu cel mai bun pentru mine este faptul ca dupa 7 ani de cand au introdus masini noi in transportul in comun.masinile arata ca iesite din fabrica si acum.dac politia te vede la 3 noaptea pe drum te legitimeaza iar daca nu ai buletinul la purtator te conduce pana in poarta casei sa se convinga daca minti sau nu

827246700645768
Andreica Gogu  •  07 Martie 2016, 05:32
Postat de jim_raynor pe 07 Martie 2016, 01:00

au fcspistii antrenament....

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează