FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV. Moment de sinceritate al lui Dănciulescu: „Am jucat în două meciuri trucate: unul la Steaua și unul la Dinamo”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2020 21:00

Ionel Dănciulescu, jucătorul cu cele mai multe meciuri în prima ligă, al doilea cel mai bun marcator din istoria lui Dinamo, fost director sportiv al clubului alb-roșu, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta a discutat despre meciuri aranjate în Liga 1, dar și despre partida de coșmar cu Lazio Roma, din Champions League.

- Danciu, vine o întrebare delicată, ești pregătit?
- Da, nea Ovidiu.

- Din 515 meciuri câte au fost blat?
- Mamă... Întrebarea asta... Am un răspuns simplu, au fost două meciuri trucate! Doar două...

- Ce meciuri?
- Nu zic nimic, nu pot să zic. Am recunoscut că au fost două.

- Unde?
- Ambele în România, în străinătate nu am de unde să știu.

- La Dinamo sau la Steaua?
- Unul la Dinamo, unul la Steaua. Erau meciuri care nu influențau clasamentul, dar trebuia să facem egal.

- Cu Borcea?
- Păi, el era din '95 la echipă. Un personaj foarte important. Echipa era mai puternică cu el. Cu el, cu Badea și Nețoiu, care au făcut enorm la echipă. Mai departe ce s-a întâmplat... nu vreau să mă bag. Eu nu-i percep ca pe niște dușmani. În perioada lor echipa se lupta. Erau foarte atașați de echipă și veneau mereu la Săftică, să stea de vorbă cu echipa. Oameni care s-au implicat extraordinar în viața echipei și care m-au ajutat.

- Meciul cu Lazio...
- Aoleu! Rămâne una dintre cele mai mari decepții din viața mea. Să joci trei reprize din patru la un nivel bun împotriva lui Lazio și să nu reușești să te califici. Și de acolo probabil lucrurile s-au rupt pentru Dinamo.

- A fost ceva necurat acolo?
- Sper că nu! A fost și o anchetă a DNA-ului. Eu n-am simțit nimic, nea Ovidiu. A fost un moment psihologic în minutul 46, când a fost lovitura de la 11 metri. Am căzut mental. Nu se întâmplase absolut nimic, trebuia să jucăm în continuare, dar ne-am blocat mental, n-am mai făcut nimic pe teren.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU IONEL DĂNCIULESCU

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

Ionel Dănciulescu a publicat o poză cu soția și cu Marius Alexe » Detaliul remarcat imediat de fani: „Ai postat-o special?” :O

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
creeperno
creeperno  •  16 Septembrie 2020, 22:41

Si cu lazio a facut borcea manevre

Silvio
Silvio  •  16 Septembrie 2020, 22:26
Postat de pompescu pe 16 Septembrie 2020, 21:48

Esti prost, ca de obicei. Inainte de Becali cine era patron acolo, armata? Vai de capul tau de lacheu...

Patroni nu erau, că era asociație cu președinte si consiliu. Și cu siguranță erau reflexe mai vechi, de pe vremea când activa ca sectie de fotbal din partea clubului sportiv al armatei. Dar tu ești un 'inteligent' și știai deja toate acestea, nu? :))))). Pompesculee, bubui!

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  16 Septembrie 2020, 21:57
Postat de pompescu pe 16 Septembrie 2020, 21:48

Esti prost, ca de obicei. Inainte de Becali cine era patron acolo, armata? Vai de capul tau de lacheu...

Gigi a preluat clubul in 2003, iar Danciulescu a jucat la Steaua intre anii 1998–2001

Vezi toate comentariile (9)
Comentează