FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Moment delicat pentru Laurențiu Reghecampf în direct la „Prietenii lui Ovidiu”: „Aventură amoroasă între Ana și Alexa?”

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 20:55 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 20:56

Laurențiu Reghecampf, fostul antrenor de la FCSB, în prezent la Al Wasl, în Emiratele Arabe Unite, a acceptat invitația de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Tehnicianul de 44 de ani a fost provocat de Ovidiu Ioanițoaia să comenteze și scandalul Anamaria - Dan Alexa. 

  • CONTEXT: În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

- Reghe, e greu să fii soțul Anei?
- Eu m-am obișnuit și o cunosc foarte bine. Stăm zi de zi și nu am niciun fel de probleme. Nici nu trebuie să vorbesc cu ea ca să-mi dau seama în ce stare e. Ana este un om care luptă pentru ideile lui. Nu e greu deloc să fii soțul Anei.

- Vreau să vorbim și de subiecte mai delicate. Cum ai reacționat după pumnul aplicat de Ana lui Dan Alexa?
- Nu mi-a plăcut gestul. M-a sunat și am vorbit cu ea. Știam ce probleme sunt la Astra. Nu eram în țară atunci, eram în Emirate. I-am spus că nu e deloc normală reacția ei. Nu trebuia să reacționeze așa.

- Ai exclus din start o legătură amoroasă între ei?
- Eu?! Dacă exista o asemenea legătură, nu mai existam noi. N-a fost! N-am avut nicio problemă cu Ana în direcția asta. Eu tot timpul i-am spus că trebuie să-și controleze ieșirile. Să nu jignească... Eu sunt un altfel de om. Mai retras, mai calm. Care ține balanța, dar de multe ori nu o poți controla pe Ana. E o fire mai vulcanică.

URMĂREȘTE AICI ÎNTREAGA EMISIUNE CU LAURENȚIU REGHECAMPF

CITEȘTE ȘI:

Anamaria Prodan avertiza din 2012 că e iute la mânie: „Să ferească Dumnezeu să dau un pumn cuiva! Cât m-ar costa un pumn?”. Alexa n-a ținut cont de avertisment

FOTO Ea îl face bine pe Nedelcu » Fotbalistul de la FCSB a cucerit-o online pe una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (11)
112123769319331
Andrei Tirighie  •  08 Iulie 2020, 11:34

partea haioasă este că de pe spinarea anei îți zâmbește reghe.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  08 Iulie 2020, 10:55

UN crestin adevarat ! Si e si smerit ! FElicitari ! Bafta maxima in continuare !

sexilianul
sexilianul  •  08 Iulie 2020, 10:10

dl *** are putere de intelegere nemarginita.......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează