FOTBAL  »  LIGA 1  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Momentul care-i putea schimba viața lui Helmut Duckadam: „Dacă rămâneam în America mă făceam grădinar”

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2020 15:15 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 14:38

Helmut Duckadam, 61 de ani, „Eroul de la Sevilla”, portarul român care a intrat în Cartea Recordurilor, a acceptat invitația de a participa la „Prietenii lui Ovidiu”, emisiune moderată de Ovidiu Ioanițoaia. Acesta a vorbit despre scurta perioadă pe care a petrecut-o în Statele Unite.

GSP LIVE EXCLUSIV Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”
FCSB
GSP LIVE EXCLUSIV Interzis la FCSB din cauza Ginei Pistol: „Ce face cu ea? E mai mare ca el! Îi mănâncă toți banii”

Momentul care-i putea schimba viața lui Helmut Duckadam

- Helmut, marele tău regret rămâne acela că te-ai retras la 27 de ani...
- A fost un ghinion mare pentru că am avut o operație grea. Eu nici nu mai aveam dreptul să lucrez în Poliția de Frontieră. Am fost șapte ani în cadrul Poliției chiar la Nădlac, cu o aprobare specială. Cu acel anevrism, nu prea mai puteam să lucrez.

- După ce-ai renunțat la Poliția de Frontieră, ai luat drumul Americii.
- Nu mai voiam neapărat să plec în America, dar fosta soție a insistat foarte mult. A insistat pentru copii, ca să aibă un alt viitor. Am cedat până la urmă. Am plecat.... Am primit green-card-ul după cinci zile, dar am făcut o mare greșeală. Așa cum fac toți românii, care-și doresc să aibă proprietăți. Repede am cumpărat o casă, dar nu mi-am găsit serviciu, din care să fac bani. Ce puteam să fac acolo?

EXCLUSIV // VIDEO Moment colosal la
PRIETENII LUI OVIDIU
EXCLUSIV // VIDEO Moment colosal la "Prietenii lui Ovidiu". Dan Puric îl imită senzațional pe regretatul Radu Beligan: "Ești genial! Ești nemaipomenit!"

- Să te angajezi undeva!
- Limba n-o stăpâneam sută la sută, cetățean nu eram ca să pot să merg în security și să pot să port armă. Muncea soția pe un salariu foarte mic și fetița la fel. Eu nu am putut să mă obișnuiesc... Mergeam în fiecare zi la magazine, la cumpărături, îi duceam cu mașina... Eram gospodina familiei. Probabil că dacă rămâneam acolo mă făceam grădinar, aia îmi place.

- Dar știa lumea cine ești?
- Habar n-aveau cine era Duckadam. Sunt paraleli, n-au nicio treabă! Dacă le spuneam de București și ei îmi spuneau de Budapesta! Nu toți, să nu generalizăm, dar majoritatea... Am cunoscut o femeie la 75 de ani care n-a văzut Grand Canyon, care era la trei ore de mers. Ea din Arizona nu ieșise! Am stat trei, patru ani acolo. Am cheltuit o grămadă de bani pe avioane, dar n-am putut să mă obișnuiesc. Nu era stilul meu să stau pe banii soției.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Regretul carierei lui Daniel Pancu dezvăluit la „Prietenii lui Ovidiu”: „Dădeau 6 milioane de dolari pe mine și am refuzat!”

EXCLUSIV Dezvăluire-bombă a lui Anghel Iordănescu » Ce s-a întâmplat înainte de arestarea lui Gică Popescu: „L-am sunat și i-am spus, Mircea Sandu mi-e martor”

Playtech: BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’


Comentarii (22)
senin
senin  •  29 Iulie 2021, 12:51

Ducadam mi se pare ca a fost tot timpul OK, vorbește cursiv limba romana și are opinii sănătoase indiferent despre ce vorbeste, chiar și faptul ca a fost (poate încă mai este) alături de FCSB mi s-a părut OK... Eu sunt rapidist, nu am nici o părere despre disputa dintre Armata și Gigi, dar tind sa-i dau dreptate lui Cristi Săpunaru: "...nu am auzit sa retrogradeze Steaua" Dumnezeu știe cum o fi în USA, nu am fost acolo!

dakesis
dakesis  •  29 Iulie 2021, 12:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10224236105863210
Titi Ceteraș Stanciu  •  29 Iulie 2021, 03:53
Postat de swedan pe 04 August 2020, 21:42

De unde știi? Ai întrebat tu? Normal ca e ai invers confuzia

"budapest, bucarest' suna la fel ptr ei.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează