FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutare-șoc în Liga 1! Acord pentru transferul lui Nemec, dar nu cu FCSB! Dinamo a acceptat oferta

Articol de - Publicat vineri, 10 noiembrie 2017 11:50

După ce l-a dat pe Valentin Costache la CFR Cluj, Dinamo este aproape să-l cedeze la echipa lui Dan Petrescu și pe Adam Nemec.

Atacantul slovac de 32 de ani intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract cu Dinamo, iar echipa alb-roșie și CFR Cluj s-au înțeles pentru transferul jucătorului. Rămâne ca Nemec să se înțeleagă cu oficialii clujeni.

Nemec așteaptă mai multe răspunsuri din străinătate și încă nu a acceptat oferta CFR-ului. FCSB îl dorește și pe Nemec și de aceea Dinamo încearcă să-l îndrume spre CFR Cluj, care oferă 400.000 de euro.

Dinamo și CFR Cluj au relații excelente, după ce și în vară au făcut schimbul Nistor Nascimento.

Nemec a venit în vara lui 2016 la echipa alb-roșie, iar la finalul sezonului devine liber de contract. A mai jucat la Dunica, MSK Zilina, Erzgebirge Aue, Genk, FC Kaiserslautern, Ingolstadt, Union Berlin, New York FC, Willem II.

Pe postul său,  Nemec se va bate pentru titularizare cu Balde, Omrani și Urko Vera.

1.000.000 €este cota lui Nemec, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Stupoare la Dinamo: de ce a plecat Valentin Costache? Cum s-a făcut praf promisiunea lui Ionuț Negoiță și în ce s-a transformat proiectul New Dinamo

Citește și:  EXCLUSIV Prima reacție a lui Miriuță după ce Dinamo l-a dat pe Costache: "E decizia clubului și mergem înainte! E greu să păstrezi jucătorii foarte buni"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (90)
mvradulescu
mvradulescu  •  11 Noiembrie 2017, 09:03

Faptul că una din echipele care ridicau nivelul competiției interne este la mare ananghie, nu poate fi o bucurie pentru nici unul din rivali. Dispariția formațiilor cu palmares cum erau UTA, Craiova, Argeșul, Rapidul, Petrolulul , (chiar și Timișoara, Sportul studențesc sau Progresul poreclit Național o vreme) au scăzut în așa hal nivelul competiției interne, încât acum ne bucurăm când trece de primul tur eliminator al cupelor europene, măcar o echipă ... Să sperăm că această „trecere în zona discretă” nu se va confirma, iar celelalte echipe „absente” în prezent vor face în continuare eforturi pentru a urma exemplul Craiovei, care a început ( timid totuși) să conteze din nou ! Succes !!!

zecs93
zecs93  •  11 Noiembrie 2017, 02:26
Postat de kwd2015 pe 10 Noiembrie 2017, 13:29

Fai fato..... dar negoita al vostru ce a facut pt fotbal? V a bagat in insolventa de ziua clubului. Asta da realizare. Sau aia cu 29 milioane euro plus penalitati teapa la stat din tva si impozite. Iar badea ioan si v becali netoiu borcea popescu.... astia au ajutat fotbalul? Sau rodion cu ghetele firate? Ahahaha. Ce bun esti. Ahahahaa. Vorba valahului .. la ghiveci ca aia meriti!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  11 Noiembrie 2017, 02:17

nemec daca pleaca sub 2 milioane e clar ca nu avem o treaba la cum se fac afacerile

Vezi toate comentariile (90)
Comentează