FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Mutu poate părăsi și el Dinamo! Unde ar putea ajunge "Briliantul"

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 19:33

Cosmin Contra e a doua variantă pentru banca naționalei României, după Dan Petrescu. Odată cu el, de la Dinamo ar putea pleca și Adrian Mutu, directorul general al "câinilor".

"Briliantul" ar urma să meargă în staff-ul executiv al lui Cosmin Contra și ar urma să ocupe funcția de director sportiv al primei reprezentative.

În cazul în care Contra și Mutu ar pleca de la Dinamo, "câinii" și-au asigurat deja postul de antrenor. Aceștia au de ales între Claudiu Niculescu și Vasile Miriuță. Citește AICI mai multe detalii despre înlocuitorul lui Contra!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  14 Septembrie 2017, 21:57

ba gazetaras *** c esti , la orice club care se respecta atunci cand antrenorul lor pleaca k selectioner , locul il ia secundul sau !!! *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  14 Septembrie 2017, 13:14

Dupa ce a ajutat enorm un club de talia lui Dinamo e firesc sa faca pasul la echipa nationala,nu?

mircea_deca
mircea_deca  •  14 Septembrie 2017, 12:03

sa sa tina de mana,si sa poposeasca in carciumi...............acolo le sta ,atat de bine............mai au si o mareeee.... experienta................

Vezi toate comentariile (22)
Comentează