FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Negoiță anunță că Dinamo se transformă radical din iarnă: "Foarte probabil să implementăm acest proiect"

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 15:08

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor și a dezvăluit ce schimbare vrea să facă la echipa sa. 

Astfel, șeful "câinilor" anunță că vrea ca din iarnă Dinamo să se bazeze tot mai mult pe tinerii jucători ai echipei.

"Mă gândesc din ce în ce mai serios la această posibilitate și este foarte probabil să implementăm acest proiect cât se poate de repede.

Avem numeroși jucători tineri, fie că vorbim de cei convocați cu regularitate la loturile naționale de tineret, fie de cei ce joacă deja sub formă de împrumut la echipe din Liga 1. Aceștia consider că au valoarea necesară și mai presus de toate merită șansa de a juca la Dinamo într-un astfel de proiect.

E prematur să vorbim acum despre mercato de iarnă. Evident că ne vom întări", a spus Ionuț Negoiță pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și: EXCLUSIV Negoiță anunță cine va fi următorul antrenor al lui Dinamo: "I se cuvine o șansă"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
khal_37
khal_37  •  14 Octombrie 2017, 20:51

Proiectul ,,new dinamo'' partera a 2-a. Regizor cel mai mare pacalici din istoria investitorilor in fotbal din Romania...a pacalit pe toata lumea, inclusiv statul roman cu peste 17 milioane de euro si a iesit cu basma curata.

chris_bu67
chris_bu67  •  13 Octombrie 2017, 16:02

Transformarea radicală va fi atunci când va pleca acest negoiță

visiniujohn
visiniujohn  •  12 Octombrie 2017, 09:00

Cand nu ai bani,sau daca ai si nu vrei sa investesti o bagi pe asta cu tineretul..strategie..proiect..

Vezi toate comentariile (41)
Comentează