FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Noroi și circ! Dezvăluiri șocante din interiorul FRF: "Ăla a fost o slugă! Se înregistrează asta pe reportofon?!" + Acuzații incredibile: "Sunt angajați foști jurnaliști pe post de comando de postaci!"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 07:58

Pompiliu Popescu, fostul doctor al naționalei şi șeful de campanie al ”grupului Generației de aur”, anticipează o luptă cu noroaie și cu circ pentru ciolanul FRF, instituția-minune ”în care curg banii și nu te întreabă nimeni ce faci cu ei”.

Iată un fragment din interviu:

- Pițurcă a și zis că Iordănescu a fost vinovat pentru demiterea dumneavoastră înainte de Euro 2016. Putea el să vă protejeze?
- Bineînțeles că a fost vinovat! Iordănescu era în menghina lui Burleanu, era sluga lui. Se înregistrează asta pe reportofon?

- Da!
- E bine.

- Adică Iordănescu era la dispoziția lui Burleanu, executa ordinele și atât?
- Da, l-au pus cu botul pe labe și pe Iordănescu. El nu era conștient că va fi mazilit după Euro. Eu nu mai puteam să-i văd figura lui Burleanu, singurul meu gând era să termin și să plec. În cei doi ani în care am continuat la FRF cu acest președinte mi-a fost foarte greu.

"Oameni plătiți bine ca să îl spele pe Burleanu"

- Domnule doctor, de ce i-ați numit securiști totuși pe cei din Federație? Spuneți că v-au dat în judecată pentru asta. De ce nu i-ați jignit altfel, dacă tot voiați s-o faceți?
- Metodele lor sunt securistice. Securisto-comuniste. La asta m-am referit. Ei nu mai pot fi securiști acum, că s-a desființat Securitatea după '90. Securiștii adevărați s-au pensionat sau ce dracu' au făcut, doar că Burleanu și oamenii lui au metodele în sânge.

- Nu v-ați folosit și de ideea, de bârfa care a circulat din 2014 până acum, potrivit căreia actualul președinte ar fi fost impus de servicii secrete sau de politicieni?
- Bârfa asta o cred și eu, că nu putea Burleanu să rupă ușa din spate a fotbalului. El e exponentul unor interese oculte pe care dorește să le țină în viață. Trei oameni l-au parașutat în fotbal, dar acele persoane nu mai au influență. În disperarea lui de a se menține, caută să adere politic pe la toate ușile. Am auzit că s-a dus și la bietul Ion Iliescu!

- Printre acei trei oameni credeți că era și George Maior, fostul șef al SRI? El a fost invitat de Burleanu la Belfast, în preliminariile Euro.
- Nu, Maior e prieten cu Viorel Moldovan, d-aia a venit atunci. Asocierea cu Burleanu a fost una întâmplătoare. Până la urmă, oricine ar fi președinte al FRF sau selecționer mai invită personalități așa, din bonton. Ei s-au afișat cât au putut de mult cu astfel de personalități ca să profite de imagine, să se folosească de acei oameni.

- Adică Burleanu se bucura să apară lângă Maior doar ca să pară influent, fără să fi fost de fapt?
- Există o armată de gesepiști aduși ca să lucreze la imaginea lui Burleanu. Totul e o diversiune, ei sunt puși să fure imagine, electorat. Să fure orice! Oameni plătiți cu bani mulți pentru a construi imaginea acestui individ parașutat, acestui cancer al fotbalului! Acești foști ziariști au devenit și postaci.

- P-asta n-o cred! Sunt foști colegi ai noștri, nu ni-i imaginăm înjurându-ne în comentariile de pe site!
- De ce nu vă imaginați? Nu știți că nu o să plece câinele de la măcelărie niciodată? Acolo sunt oase de ros! Poate îi știați verticali pe colegii voștri, dar acum asta e meseria lor, inclusiv să vă înjure pe voi în comentariile de pe net! Pentru avantajele de care beneficiază la Federație vă calcă în picioare, chiar dacă ați fost colegi! E o armată în slujba lui Burleanu, un comando!

Restul interviului EXCLUSIV în Gazeta Sporturilor de luni! TOTUL în ziar, EXCLUSIV PRINT sau pe platforma Gazeta Digitală!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
ucluj2011
ucluj2011  •  04 Decembrie 2017, 12:34
Postat de catalynn pe 04 Decembrie 2017, 09:40

Ma ValahuleForever, tu ca orice fcsbist esti un mare specialist in clone , ii stii pe toti si n-ai nimic de ascuns :-)))) Acuma trece-i si tu cu vederea respectivului stângăciile si mai bine zi-mi ce părere ai de prezenta la meci de ieri (crezi ca la meciul nostru din Cupa de miercuri au fost mai mulți de exemplu!?), si mai explica-mi odata de ce fcsb NU e Steaua. Pe ce te bazezi!?

A;a este. O mai poți spune odată. Cine nu știe asta ori este "din sistem" și nu recunoaște , ori este dus cu pluta și nu are habar de fenomen , ori sa născut IERI.

jalabert
jalabert  •  04 Decembrie 2017, 11:21
Postat de balauru48 pe 04 Decembrie 2017, 10:25

Pompiliu e dus cu sorcova!

In discurs seamana izbitor cu talpanistii. Asa ca e ciudat ca spui asta despre el cand tu esti asemenea lui un adept al conspiratiei.

balauru48
balauru48  •  04 Decembrie 2017, 10:25

Pompiliu e dus cu sorcova!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează