FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Noua stea de la Dinamo povestește cum a ajuns la "câini": "Nu îmi venea să cred" » Cine l-a întâmpinat în vestiar

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 14:17

Valentin Costache, 17 ani, a fost eroul lui Dinamo în meciul cu FC Botoșani, marcând golul victoriei care a dus formația alb-roșie pe locul doi, la primul meci ca titular. 

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a publicat un interviu în exclusivitate cu Valentin Costache, în care tânărul mijlocaș povestește cum Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al "câinilor", l-a sunat și l-a chemat la prima echipă a lui Dinamo.

"Eu sunt dinamovist de mic. Tata ține cu Dinamo și cu Real Madrid, dar cu "câinii" e mai pătimaș, mama ține cu Dinamo, așa că și eu am căpătat această dragoste pentru clubul din Ștefan cel Mare.

După acel meci de la Chiajna, din urmă cu un an și jumătate, când eu jucam la CSȘ 2 și am contribuit la toate cele trei goluri, m-a sunat domnul Ionel Dănciulescu și mi-a zis: « Salut. Vezi că de mâine vii la echipă!». 

Eram emoționat și nu îmi venea să cred. «Mă scuzați, vă referiți la Dinamo II? Să-mi spuneți unde trebuie să vin, la teren!», i-am spus. «Păi, ori jucăm fotbal, ori nu mai jucăm?! La prima echipă vii, copile!», mi-a zis, imediat, legendarul fotbalist.

O să țin minte cât timp voi trăi momentul în care am intrat în vestiar și domnul Dănciulescu mi-a zis: «Bun venit la Dinamo!». Tocmai el, omul pe care-l aplaudam de mic la televizor sau din tribune", a spus Costache pentru Gazeta Sporturilor.

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau sau online pe platforma digitală, interviul intregal și află la echipă visează Costache să joace și ce sacrificii a făcut pentru a ajunge fotbalist.

Alte materiale EXCLUSIV PRINT

√ Disputa Astra - Steaua devine inegală! Steaua by 10, Astra bye 10!

√ Plecare surpriză de la Steaua! Un om de bază se transferă la o formaţie importantă

√ Steaua nu mai e "naţionalistă" Cine e echipa care domină clasamentul doar cu golurile românilor

√ Revista FourFourTwo despre fotbalul din România: "Un nou an ţăcănit în cel mai nebun fotbal"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (86)
caminero
caminero  •  18 Februarie 2016, 23:30
Postat de Neculaescu Mircea pe 18 Februarie 2016, 20:47

DACA ASTA E STEA EU SUNT POPA.

Binecuvîntează, părinte! :D :D :D

116269825405300
Dan Mihai  •  18 Februarie 2016, 21:00

mingea se putea lovi si de arbitru si sa intre in poarta..atunci cine era noua stea a lui dinamo?uneori penibilul n-are limite

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  18 Februarie 2016, 20:47

DACA ASTA E STEA EU SUNT POPA.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează