FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Ofertă de ultimă oră pentru Denis Alibec » Becali cere 4 milioane

Articol de - Publicat joi, 03 mai 2018 22:38

Denis e monitorizat de un club din Bundesliga care, la finalul sezonului, va face o ofertă concretă de transfer.

Denis Alibec poate primi un ajutor nesperat din Germania, un club de primă divizie urmărindu-l insistent. A avut trimiși la derby-ul cu CFR, 1-1, vor veni și la partida cu Craiova, din Bănie. Declarat în urmă cu doi ani cel mai bun jucător român în tradiționala Anchetă a Gazetei, atacantul de 27 de ani traversează un sezon dezastruos, cu un singur gol marcat în Liga 1!

"Denis nu și-ar mai dori să rămână la Steaua și din vară, dar dacă nu există un club care să bage serios mâna în buzunar pentru a-l transfera, nu are nicio șansă să plece de la Steaua. Au mai existat discuții și în trecut despre un posibil transfer, însă Gigi nu a vrut să audă și a preferat să-l țină la echipă în speranța că poate obține mai mulți bani pe el", au dezvăluit surse din anturajul vicecampioanei.

"Poate pleca pe 4 milioane"

De această dată, inclusiv Becali pare decis să vândă tot ce poate. "Când primesc bani pe marfă, o vând. Alibec e un jucător care poate face 10 milioane sau nu face niciun ban. Depinde de el, dacă mă ajută să iau bani mulți pe el. Am zis că nu are rost să vorbim acum despre plecarea lui, dar în principiu cred că va pleca și pe 4 milioane de euro. Discutăm la finalul campionatului". 

2.200.000 €e cota de piață a lui Alibec, cu 100.000 de euro mai mică decât cea a lui Budescu, cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1

"Clauza aia de zeci de milioane de euro pe care Alibec o are în contract nu mai are nicio relevanță. Nu se mai justifică absolut deloc. Mai mult, nici presiunea asta suplimentară nu-i creează un avantaj, din contră!, dar aici trebuie să intervină el și să se stăpânească, ceea ce nu reușește"
Andreas Hniatiuc, psiholog sportiv

5 milioane de euro pe "Bizon"?

"Bizonul" se află la cel mai bun sezon al său din fotbalul românesc. Are 14 goluri marcate în Liga 1 și 5 în cupele europene. "Becali a avut o ofertă clară din China pentru Gnohere, de 2,5 milioane de euro, în această iarnă, dar a refuzat-o, cerând cu 500.000 de euro mai mult.

În ultima perioadă, numele jucătorului a mai apărut în tot felul de discuții, însă în acest moment patronul și-a mărit pretențiile, solicitând 5 milioane de euro pentru un transfer definitiv", spun oameni din cadrul echipei. 

Benzar și Man, doriți în Italia

La derby-ul cu CFR de la București, în tribunele Arenei Naționale s-au aflat trei reprezentanți ai unor cluburi din "Cizmă" pentru a face rapoarte detaliate despre cei doi jucători ai FCSB. "Există un interes clar pentru Romario Benzar și Dennis Man de la mai multe cluburi din Italia, momentan suntem la nivelul de documentare. Au fost urmărite mai multe meciuri ale celor doi în ultima perioadă", spun colaboratorii italienilor din România. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (60)
1662531363757775
Adrian Dorin  •  04 Mai 2018, 22:51

HAHAHAAA ... CE FACE BECALI ??...CU UN GOL INTR-UN CAMPIONAT.??....NU CRED CA DEMOLARILE AU ATAT BANI ...EVENTUAL SA FACA SCHIMB CU..... BITCOINU'..HAGI JR....DESPRE CARE TOATA LUMEA SE LAUDA CA-I FOARTE VALOROS...DOAR CA NIMENI NU LA VAZUT..INCA....

108992139590592
DM Bob  •  04 Mai 2018, 20:55

DACA ASI FI BECALI ASI VINDE TOTI JUCATORII SI ASI INCHIDE CLUBUL ; EL A SALVAT STEAUA IAR ACUM TOTI ISI BAT JOC DE EL INCLUSIV LEGEA LIPSITA DE ORICE BUN SIMT ; TRAIASCA TALPAN REPREZENTANTUL ARMATEI ROMANE !!!

daweroirl
daweroirl  •  04 Mai 2018, 13:33
Postat de nguang_ndiedede pe 04 Mai 2018, 13:02

Banati stripperul asta!!! Toata ziua înjură pe aici și pupă în dos pe FîCîSîBî.

Prostule...

Vezi toate comentariile (60)
Comentează