FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 2-1

EXCLUSIV Oltenii cer măsuri dure împotriva arbitrului care are rude la CFR Cluj: "E prea de tot să fim luați peste picior"

Vasile Marinescu
Vasile Marinescu

Articol de - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 19:13

Oltenii au reacționat dur după ce GSP.ro a dezvăluit că asistentul Vasile Marinescu, cel care a influențat decisiv meciul CFR Cluj - CSU Craiova 2-1, e nașul lui Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR.

Formația din Craiova a trimis astăzi către CCA și Răzvan Burleanu câte un memoriu în care a solicitat excluderea din arbitraj sau retrogradarea în eșalonul inferior a asistentului Vasile Marinescu.

"Noi n-am făcut iureș referitor la arbitraj, nici înainte de meci și nici chiar după meci, însă ni se pare prea de tot să fim luați peste picior și să fim «făcuți» pe față. 

Știm cazuri de arbitri care-și declară și rudele cele mai îndepărtate care ar putea avea treabă cu ei, dar în această situație nu s-a întâmplat asta, e prea de tot", declară oficialii oltenilor pentru GSP.ro.

Cornel Cernea, antrenorul cu portarii de la CFR Cluj, a recunoscut pentru Gazetă că există o relație de rudenie cu arbitrul Marinescu: "Da, normal că-l cunosc pe Vasile Marinescu. E nașul meu. Mă cunosc cu el de 25 de ani, am stat împreună și la internat, am jucat cu el și la Grivița".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
doritor
doritor  •  14 Septembrie 2017, 12:05

Cat a fost sau nu 11m las pe fiecare sa comenteze.Bâșbâiala cu uite rosu nu e rosu si interventia tusierului e de ne admis.O vina o are si fundasul care dupa cum se vede Deac era atat de lasat pe el si cu mana pe chilotii fudasului.Daca i-ar fi dat drumul Deac ar fi cazut sigur si probabil ca-i lungea organul ca-l facea pe Fereira trepied.

lionforever
lionforever  •  13 Septembrie 2017, 22:24
Postat de dinamo_fan pe 13 Septembrie 2017, 19:52

Cat timp decizia a fost corecta nu vad motiv de lamentare. Penalty clar si cartonas rosu coform regulamentului. ca putea sa o lase mai moale si sa lase doar galben e alta poveste. dar decizia este acoperita de regulament.

Pai daca a strigat finu "nașule roșu " și nasu sa confirmat și ia strigat centralului care deja luase o decizie , o fi fost faza controversată că e fault in afara careului că atunci când sa văzut in careu Deac nu făcea altceva decât să se lase pe Tiago și să se arunce dacă îl trăgea cădea pe spate nu în fața sunt multe aspecte o luam așa da ba a dat 11 m da după sa schimbi culoarea cartonașului fara nicio noima e ceva putred la mijloc. Dacă se uitau la video și vreau faza clar înțelegeam sa dea roșu dar acum nu era cazul .

lionforever
lionforever  •  13 Septembrie 2017, 22:17
Postat de simonhalep pe 13 Septembrie 2017, 20:10

oltenii cocliți, hai, bâști înapoi la voi în prazilia, că vă făcu olguța stadion nou, chiar dacă defect. ciocu mic că faci băluțe la gură.

Ești exact că și nick- name-ul.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează