FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Păcălicii Ligii 1 » FCSB stă îngrozitor la capitolul care îi aducea titlul acum 3 ani! Un jucător a avut evoluții penibile!

FOTO: Cristi Preda +5   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 02 octombrie 2018 10:20

FCSB a primit 60% din golurile încasate din momente statice, indiferent că s-a apărat om la om sau în zonă, vinovatul de serviciu fiind Junior Morais, răspunzător la jumătate dintre reuşitele adversarilor.

Încă un meci de Liga 1, încă un gol în poarta FCSB-ului marcat în urma executării unei faze fixe! A devenit aproape o obişnuinţă în actuala Liga 1 ca trupa lui Dică să arate vulnerabilitate aproape la orice moment static al formaţiilor pe care le întâlneşte.

Aşa s-a întâmplat şi duminică, la Tg. Mureş. Deşi a avut ca adversară o nou-promovată, Steaua a încasat două goluri în prima repriză, ambele după un corner al sibienilor. Un gol a fost validat, al doilea anulat pe motiv de ofsaid.

Roș-albaștrii au ajuns deja la 6 goluri încasate din faze fixe, mai multe decât a primit în toate cele 36 de etape ale sezonului precedent. În campionatul trecut, elevii lui Nick au fost cei mai buni la acest capitol, nicio altă grupare n-a luat mai puţin de 5 goluri.

În schimb, în ierarhia din acest sezon, FCSB e în rând cu cele mai slab clasate. Voluntari şi Călăraşi au încasat şi ele tot câte 6 goluri, iar Botoşani 7, numai că doar FCSB le-a primit pe toate din lovituri libere sau cornere, nu şi din penalty!

CUM A ÎNCASAT FCSB GOLURILE DIN FAZELE FIXE ÎN ACEST CAMPIONAT

1,76 m
e înălţimea lui Junior Morais, cel care a pierdut toate cele 3 dueluri aeriene din fazele în care a fost vinovat de golurile încasate de FCSB din faze fixe

1,86 mare Ionuţ Stoica, stoperul lui Hermannstadt, care s-a aflat în duel aerian cu Morais la cornerul care a produs golul trupei lui Pelici

2 jucători de câmp
are FCSB în lot care depăşesc 1,85m: Planici are 1,90m, iar Nedelcu e mai scund cu un centimetru

Ultimul titlu, câştigat şi la faze fixe

FCSB a câştigat campionatul în 2014-2015, în ultimul sezon înainte la trecerea la formatul cu play-off. Pe parcursul celor 34 de etape de atunci, Steaua, cu Gâlcă pe bancă, a dominat autoritar clasamentul în privinţa golurilor încasate din momente statice.

A încasat numai 5 goluri, aproape jumătate din cât au primit echipele aflate pe locul 2, Pandurii, Petrolul şi Gaz Metan, toate câte 9.

Vezi și: Moruțan ascunde secrete dureroase » În spatele driblingului strălucitor stă o copilărie întunecat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
albalbastru72
albalbastru72  •  02 Octombrie 2018, 13:06

Mai e nevoie de 11 M-bapei optari-decari.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Octombrie 2018, 12:59

Nu mai este mult pana cand becali ca introduce in teren un "11" cu Tanase-Coman cuplu de fundasi centrali...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează