FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pastile cu pumnul, injecții cu testosteron și medicul controversat "Dochi"! Detalii INCREDIBILE despre cum se reface Cristi Borcea + în ce pericole s-ar putea afla

Articol de , - Publicat marti, 10 iulie 2018 22:59

Proaspăt eliberat din penitenciar, afaceristul Cristi Borcea are o înfățișare întinerită, efect al unor hormoni pe care doctorul Bătineanu îi înjectează săptămânal lui ”Leonidas”!

Cristi Borcea, 48 de ani, a uimit pe toată lumea cu înfățișarea sa în momentul eliberării din Penitenciarul Jilava. Fostul șef al lui Dinamo a apărut mult mai tânăr decât a intrat la închisoare!

Gazeta a aflat acum secretul întineririi lui " Leonidas" din Ștefan cel Mare. Afaceristul își înjectează săptămânal mai mulți hormoni, printre care și testosteron, iar substanțele pe care acesta le folosește sunt aduse special din America de către un apropiat.

În acest moment, Borcea are părul vopsit brunet, sprâncenele puternic pensate și ridicate, dar ce a uimit pe toată lumea este pielea perfect întinsă și strălucitoare de pe față.

Noua înfățișare a fostului patron dinamovist a născut multe discuții și speculații despre diferite procedee de chirurgie estetică la care Borcea ar fi apelat, dar sursele GSP susțin că metodele folosite de omul de afaceri sunt mai mult decât un simplu lifting.

Injecții în detenție

Omul de încredere, care îi administrează "elixirul tinereții", este nimeni altul decât actualul medic al echipei Dinamo, Liviu Bătineanu, 61 de ani. Poreclit "Dochi", acesta și-a început cariera acum peste 33 de ani într-un mic dispensar din Scăiești, județul Dolj, și a ajuns la Dinamo în 2002.

De atunci, doctorul nu a mai plecat, indiferent de patron. Apropiat i-a rămas însă lui Borcea, căruia acum îi administrează regulat diferite tratamente și vitamine. Sursele ziarului susțin că pe perioada detenției fostului său patron, Bătineanu se deplasa în locul unde acesta lucra pe timpul zilei și îl injecta cu testosteron.

Doctorul gri

Afaceristul este ipohondru și ia pastile cu pumnul, susțin apropiații săi. Cu toate acestea, Borcea nu a ezitat să se lase pe mâna doctorului Bătineanu, care are un CV gri.

În 2002, pe când lucra la Craiova, Liviu Bătineanu a absentat de la antrenamentul în timpul căruia s-a accidentat grav portarul Cristian Neamțu. Fotbalistul a decedat ulterior, iar mama sa l-a acuzat pe Bătineanu de moartea fiului.

În 2007, un doctor specialist în cardiologie de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă l-a acuzat pe Bătineanu, venit la Dinamo de la Universitatea, că sare peste controalele obligatorii care trebuie făcute în cabinetul său şi-i duce pe fotbalişti prin alte încăperi pentru a trece testele.

"O să aveţi un nou caz Hîldan!", le-a strigat cardiologul. Bătineanu l-a ameninţat atunci cu o plângere la Ministerul Sănătăţii.

După 9 ani de la strigătul de disperare al cardiologului, Patrick Ekeng a căzut fără suflare în timpul meciului Dinamo - Viitorul și a murit la Spitalul de Urgență.

Primul cadru medical ce i-a oferit ajutor fotbalistului camerunez a fost Bătineanu. Doctorul a declarat ulterior că-și reproșează că nu a demarat el procedurile de resuscitare.

Cristi Borcea nu a putut fi contactat pentru a comenta noul său look. Doctorul Bătineanu s-a rezumat să spună: "Nu i-am făcut injecții cu testosteron. I-am injectat niște hormoni pe care îi primea din America. Cristi oricum e cel mai ipohondru om pe care l-am cunoscut". 

"M-am dus la medic să-mi dea o doză de hormon uman de creştere. Este hormonul pe care îl iau toţi bărbaţii în vârstă din Los Angeles, îi face să arate la 60 de ani ca şi cum ar avea 40 de ani. Le ameliorează starea de sănătate, memoria, părul şi pielea. Ar putea însă să provoace cancer. Am analizat această posibilitate. Însă l-aş fi luat oricum"
Robbie Williams, cântăreț, pentru ediţia britanică a revistei Esquire

7 copiiare Cristi Borcea, fostul patron al celor de la Dinamo

E comparat cu Spock

Noua înfățișare a lui Cristi Borcea a stârnit multe ironii în spațiul virtual, internauții comparându-l pe fostul acționar dinamovist cu legendarul personaj Spock (foto) din serialul Star Trek, un extraterestru extrem de dotat intelectual, original de pe planeta Vulcan.

spock

Testosteronul provoacă priapism!

Conform siteului sfatulmedicului.ro, substanța injectată de Borcea este un hormon steroid, secretat la bărbat de către celulele lui Leydig ale testiculelor la stimularea de către hormonul luteinizant (LH). Secreția masculină de testosteron începe în timpul sarcinii, apoi se întrerupe aproape complet după naștere, pentru a fi reluată la pubertate.

Testosteronul e necesar producerii de spermatozoizi și dezvoltării organelor genitale, deci fertilității. Testosteronul are, de asemenea, un rol anabolizant în metabolismul proteinelor și favorizează astfel dezvoltarea mușchilor.

Cu alte cuvinte, testosteronul crește atât performanțele sexuale, cât și cele fizice. Dozele mari și tratamentul îndelungat la bărbați pot duce la stimulare psihomotorie excesivă, priapism și oligospermie. Testosteronul nu poate fi folosit de sportivi, fiind inclus pe lista neagră a substanțelor interzise de Agenția Mondială Anti-Doping (WADA).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
1028026447228091
Alex Isai  •  12 Iulie 2018, 07:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dakesis
dakesis  •  11 Iulie 2018, 17:23

in curand urmeaza si schimbarea de ...ex

mariluc
mariluc  •  11 Iulie 2018, 16:24

asta e presa promoveaza hotii,parnaiasii oameni de nimic. de ce nu il lasati pe linie moarta.***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează
Close