FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV "Pericol" pentru jucătorii lui Dinamo! Cel mai exotic transfer al "câinilor" dezvăluie: "Să vă spun ce i-am făcut unui coleg"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2016 11:46

În această iarnă, Dinamo a surprins pe piața transferurilor și l-a adus pe Kaj Leo Bartalsstovu, care a devenit primul feroez din istoria Ligii 1.

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor a realizat un interviu amplu cu noul mijlocaș al "câinilor", iar acesta a vorbit despre cariera sa, transferul la Dinamo și fotbalul din Insulele Feroe.

Feorezul a povestit pentru Gazeta Sporturilor o întâmplare amuzantă din cariera sa.

"Înaintea unei partide în Feroe, pe când eram la Vikingur, i-am pus în şort unui coleg cremă folosită pentru încălzirea muşchilor. Dacă atinge testiculele, iei foc! Simţi ca şi cum ai sta pe o flacără!

Băiatul a intrat liniştit pe teren, nu ştia ce-i pregătisem. Apoi a alergat încontinuu în timpul partidei, era de neoprit. Cred că a bătut toate recordurile la capitolul distanţe parcurse într-un meci" Bartalsstovu

Bartalsstovu a vorbit și despre imaginea fotbaliștilor feroezi în România, care sunt numiți ironic "pescari".

"E o imagine complet falsă. Pescarii chiar sunt o minoritate în Feroe! Ca şi în România sau în orice altă ţară, acolo lucrează tâmplari, ingineri, bancheri, profesori, şoferi sau jurnalişti. E adevărat că a pescui e o veche îndeletnicire în Feroe, însă asta nu înseamnă că fotbaliştii feroezi sunt «pescari»" Bartalsstovu

Citește în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșc sau sau online pe platforma digitală, interviul integral și află ce spune feroezul despre calitățiile sale și despre ce înseamnă pentru el transferul la Dinamo. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (94)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  15 Februarie 2016, 23:43
Postat de zizu pe 15 Februarie 2016, 20:22

am postat pe blog la ioanitoaia...! tot!

nu e nevoie, actele vorbesc de la sine. unii sunt lasati cu toate onomatopeele caracteristice regnului in care se incadreaza, altora le sunt cenzurate cuvinte gen *** nu am pretentia ca cineva va lua pozitie, vreau doar sa vad pana unde se ajunge cu asemenea *** acolo in redactie. mira-m-as ca asta care cenzureaza sa fi terminat vreo facultate. doar cineva cu 1% respect de sine nu isi asocia numele/imaginea cu gsp.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zizu
zizu  •  15 Februarie 2016, 20:22
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

am postat pe blog la ioanitoaia...! tot!

zizu
zizu  •  15 Februarie 2016, 20:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nuuu dar sunt ...:) sub orice critica astia...:) ...cand nu mai au cu ce combate sau vad ca sunt mai multi ...anti....te sterg cu totul...:)

Vezi toate comentariile (94)
Comentează