LIGA 1    •   DINAMO

EXCLUSIV Planul secret al lui Negoiță: nu vrea să plece! » Detalii de la negocierile pentru vânzarea lui Dinamo: suma URIAȘĂ dorită + ce i-a cerut grecului Tsakiris

Articol de — Victor Vrînceanu Miercuri, 07 Noiembrie

Ionuț Negoiță e dispus să cedeze oricui pachetul majoritar de la Dinamo, dar sub nicio formă nu va renunța la toate acțiunile.Ionuț Negoiță este în discuții cu grecul Konstantinos Tsakiris, dar și cu un grup de investiții din Franța pentru a vinde Dinamo. Totuși, sursele GSP din anturajul patronului de la RIN susțin că indiferent de suma pe care o va primi, Negoiță nu e dispus să renunțe total la echipă. 

Acesta le-ar fi propus tuturor celor cu care poartă discuții pentru vânzare un procent de 66% din totalul de 93% cât deține în acest moment din Dinamo. Afaceristul ar dori în schimbul acțiunilor undeva în jurul a 8 milioane de euro. 
Negoiță vrea să rămână acționar minoritar pentru a nu pleca pe ușa din dos dintr-un proiect pe care l-a văzut mereu ca pe o afacere. Renunțarea totală ar însemna eșec, iar afaceristul nu acceptă acest gând.

Speră ca din poziția de acționar minoritar, alături de un nou proiect, să reușească ce nu a putut în anii în care a investit singur în cel de-al doilea cel mai titrat club din istoria fotbalului românesc. 

2013este anul în care Negoiță a preluat ultimul pachet de acțiuni de la Nicolae Badea 

Comentarii (29 ) Adaugă comentariu

dogred10  •  08 Noiembrie 2018, 15:25

Nu va vine niciodata canalia asta umana clubu. Cum a zis si Vaiscovici, cand cineva ii aduce 15 milioane, el vrea 20, cand ii aduce 30, el vrea 40. Nu va vinde deloc, stie ca ii aduce profit clubu asta, dar profitu lui sunt nervii nostri intinsi pe jos.

para.para  •  08 Noiembrie 2018, 12:26

Postat de ray51 pe 08 Noiembrie 2018, 09:14

Nu am nici o simpatie fata de Negoita. Dar nici antipatie. Important ar fi sa mentina aceasta echipa si traditia ei. Asa comunistoida cum o numesc unii. Face parte din trecutul nostru. Sa invatam sa ne acceptam si sa ne asumam atat faptele bune cat si cele oribile. Iertand ne ridicam mai mult.

Bravo, ma bucur ca va acceptati soarta votand psd, cititnd gsp si tinand cu fcsb. Va meritati soarta asta.

Sorin Enciu  •  08 Noiembrie 2018, 12:13

***

Vezi toate comentariile (29)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Baschet M • Digi 3

CSM CSU Oradea - ZZ Leiden

19:45
Handbal M • Digi 4

Flensburg - PSG

Program TV complet