FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Prima reacție a lui Gigi Becali după ce Budescu a fost anunțat ca transferat la CFR Cluj!

Articol de GSP - Publicat luni, 07 mai 2018 18:23

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.RO după apariția informației că fotbalistul Constantin Budescu ar merge la CFR Cluj, formație care i-ar plăti clauza de reziliere. 

"E cea mai mare minciună pe care am auzit-o. Cum să-l ia pe Budescu? Eu nu răspund de club, dar îți spun ție că nu e adevărat.

Vor și ei să arate că fac ceva, că mișcă. Nu se pune problema de așa ceva. Mai minciună decât asta n-am auzit", a zis Gigi Becali pentru GSP.RO. 

Ulterior, Gigi Becali a avut o intervenție și la TV Digi Sport, unde a dezmințit încă o dată ipoteza ca "Budi" să ajungă în "Gruia".

"E o replică a CFR-ului la situația cu Omrani. Teoretic, dacă cineva plătește clauza poate să-l ia, dar nu cred eu că Budescu pleacă de la Steaua să meargă la CFR. Ce să facă acolo, să taie frunză la câini? Au cei de acolo trei milioane? Niciodată în viață nu vor da trei milioane pe un jucător.

E o minciună mare. Doar Becali dă 3 milioane, nu altcineva", a spus Becali. 

Pagina de Facebook a emisiunii Fotbal Look a anunțat că Budescu s-ar fi înțeles cu CFR Cluj și va merge din vară în Ardeal, nemulțumit fiind de cum este tratat la FCSB.

14 goluri 
în 34 de meciuri a adunat Budescu la FCSB în acest sezon în toate competițiile. Mijlocașul ofensiv are și 12 pase decisive

3.000.000 €este clauza de reziliere a lui Constantin Budescu 

Citește și:

ULTIMĂ ORĂ Lovitură de proporții! Ar fi transferul anului în Liga 1: Budescu la CFR Cluj! Detalii incredibile

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
badeadorian
badeadorian  •  07 Mai 2018, 20:31

Stii cum este vorba " sa mori cand vor fii toate ceasurile la fel " ... cred ca mult mai corect este " sa mori cand o sa fie ziua fara Becali in pagina gsp-ului " !!! :)))

indolentu
indolentu  •  07 Mai 2018, 20:28
Postat de poison_3 pe 07 Mai 2018, 20:15

Ingrid, ce facurati fa in justitie? V-o trasera aia si va deposedara de numele ilegal obtinut de ciobanul infractor? :))) STEAUA E IN LIGA A 4-A BAAAA!!!

ingrid are treaba cu copiii

xnread
xnread  •  07 Mai 2018, 20:18
Postat de xnread pe 07 Mai 2018, 20:17

Bună seara. ,, E cea mai mare minciună pe care am auzit-o. Cum să-l ia pe Budescu? Eu nu răspund de club, dar îți spun ție că nu e adevărat. E o minciună mare. Doar Becali dă 3 milioane, nu altcineva ". Să mai afirme cineva despre domnul Becali că nu-i amuzant și nu-ți poate smulge un zâmbet, iar imaginea coroborata cu textul, ei bine, " unbezahlbar " .

:D

Vezi toate comentariile (34)
Comentează